EVO GDE SE BAŠKARI OGNJEN AMIDŽIĆ SA SVOJOM VERENICOM: Zavirite u deo LUKSUZNOG stana u ELITNOM delu PRESTONICE
Mina i Ognjen, Foto: Instagram printscreen/ callmenaumi

OAZA MIRA

EVO GDE SE BAŠKARI OGNJEN AMIDŽIĆ SA SVOJOM VERENICOM: Zavirite u deo LUKSUZNOG stana u ELITNOM delu PRESTONICE

Par se nedavno iselio iz stana na Dorćolu

Objavljeno:

Voditelj Ognjen Amidžić nedavno je potvrdio radosnu vest da on i njegova izabranica Mina Naumović, čekaju bebu, a popularni par je već zakazao i venčanje.

Naime, Mina i Ognjen postaće roditelji za nekoliko meseci, a kako su nedavno preneli domaći mediji, oni su se iselili iz stana na Dorćolu u kojem su živeli, jer planiraju potpuno da ga renoviraju i spreme sobu za bebu. Međutim Mina je sada otkrila na kojoj lokaciji boravi.

Ako je suditi prema Mininoj objavi na njenom storiju na Instagramu, lepa voditeljka trenutno živi i uživa sa Ognjenom u jednom elitnom naselju na reci u Beogradu.

Oni su se iselili iz stana na Dorćolu u kojem su živeli, jer planiraju potpuno da ga renoviraju i spreme sobu za bebu
Oni su se iselili iz stana na Dorćolu u kojem su živeli, jer planiraju potpuno da ga renoviraju i spreme sobu za bebufoto: prentscreen/instagram/ callmenaumi

Mina je pokazala pogled od milion dolara i uslikala deo unutrašnjosti, po čemu se može zaključiti da je sve opremljeno po poslednjoj modi i da je na sve strane suvi luksuz.

Podsetimo, Voditelj Ognjen Amidžić govorio je nedavno o Mininoj trudnoći.

- Povod je divan. Mogu reći da smo i Mina i ja presrećni. Ovo smo baš i želeli i čekali i desilo se, šta reći. Bukvalno presrećan sam. A sa druge strane, ja sam malo sujeveran, ne volim previše da pričam, samo da bi sve bilo okej - kaže Ognjen i dodaje:

- Od ovoga nema ništa bolje, jače i srećnije da se desi. Tako da možda ću biti jedino srećniji kada beba dođe na svet. Samo daj Bože zdravlja da sve bude kako treba.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.