KONCERT ZA PAMĆENJE: Miligram energijom razvalio publiku u Ljubljani! (VIDEO)
Foto: miligram

ludilo

KONCERT ZA PAMĆENJE: Miligram energijom razvalio publiku u Ljubljani! (VIDEO)

Najpopularniji bend u regionu Miligram nastupio je u nedelju u Ljubljani na njihovom najpoznatijem festivalu Kursus (Kurzschluss)
Objavljeno: 18:32h

Ono sto je zanimljivo na istoj lokaciji,na Gospodarskom Rastaviscu, su pre dve godine napravili koncert za pamćenje u okviru svoje velike regionalne turneje pod nazivom Miligram Electric tour.

Posle dužeg vremena obradovali su Ljubljansku publiku sinoćnim nastupom, a od momenta kada su izašli na binu atmosfera se podigla na najviši nivo i publika je od početka do kraja uglas pevala mnogobrojne hitove.

Kako su momci iz benda Miligram poznati po sjajnoj energiji koju emituju dok su na bini publika je uživala u sjajnom provodu koji su im priredili.

Bend Miligram nastavlja punom parom svoju turneju kako u regionu tako i van, a ono sto je zanimljivo Aleksandar Milić Mili radi na velikom projektu gde će Miligram izaći van nasih granica, a projekat je namenjen svetskom tržistu i biće nešto potpuno novo i nesvakidašnje. Kako je u planu isti bi trebalo da bude gotov krajem leta, a po dosadašnjem radu kompozitora nema sumnje da će i ovaj projekat doživeti veliki uspeh kako kod nas tako i u inostranstvu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.