OVA BOGINJA JE ŽENA MILOŠA TIMOTIJEVIĆA: Mlađa od njega 15 GODINA i ćerka ove POZNATE FACE
Miloš Timotijević, Foto: M.M./ATAImages

brak

OVA BOGINJA JE ŽENA MILOŠA TIMOTIJEVIĆA: Mlađa od njega 15 GODINA i ćerka ove POZNATE FACE

U domaćim medijima pojavila se vest da je par dobio sina

Objavljeno:

Glumac Miloš Timotijević (48) dobio je dete iz braka sa drugom suprugom Tijanom, koju je oženio pre godinu dana.

Kako prenose domaći mediji Miloš i Tijana su dobili dečaka, a srećne vesti su podelili samo sa svojim najbližim.

Naime, krajem prošlog oktobra, Timotijević je iznenadio mnoge kada je na Instagramu objavio fotografiju sa venčanja, na kojoj u prvom planu bila njegova burma na ruci. Glumac se u tajnosti razveo od supruge Dunje, sa kojom je bio 13 godina u braku, i oženio se izvesnom Tijanom iz Portugala, preneli su domaći mediji.

Naime, Miloševa nova supruga mlađa je od glumca 15 godina. On ima 48 godina, ona 33. Tijana je ćerka bivšeg fudbalera Saše Simića, koji je duži niz godina igrao u Portugalu za njihove poznate fudbalske klubove Madeiru, Boavistu, Beiru Mar, a po završetku profesionalne karijere postao je uspešan fudbalski agent.

- Tijana je zbog očeve karijere kao mala otišla u Portugal. Tamo je provela nekoliko godina, a onda je pred kraj osnovne škole došla u Beograd. Tako je i dobila nadimak Portugalka. U Beogradu je završila srednju školu, a radila je i u srpskoj kući fudbala. Pre nekoliko godina ponovo se vratila u Portugal, za koji je izuzetno vezana - pričao je sagovornik, pa otkrio kako su se glumac i ona upoznali:

- Tijana je Miloša upoznala preko svoje dobre drugarice iz detinjstva, a koja duže vreme poznaje i glumca. Odmah su se skapirali, bila je to ljubav na prvi pogled. Kako se nedugo pre toga razveo, oni nisu želeli da gube vreme i posle malo više od mesec dana zabavljanja rešili su da se venčaju u najužem krugu porodice i prijatelja. Za sve se saznalo kada je sam Miloš na svojim društvenim mrežama objavio fotografiju s burmom na ruci, a u opisu iste je kratko napisao "zauzet" - završio je izvor za "Kurir".

Podsetimo, glumac je pre braka sa Tijanom, 13 godina bio u bračnoj zajednici sa prvom suprugom Dunjom, od koje se razveo prošle godine. Kako su mediji tada preneli, Miloš i Tijana su se venčali nakon samo 40 dana veze, a taj kratki period im je bio dovoljan da shvate da su jedno za drugo.

Bonus video:

05:12

SASA MATIĆ PRIZNAO ŠTA MU LEŽI NA DUŠI: Espreso ispratio pevačev KONCERT u Budvi

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.