JUGA JE UZDIZALA DO NEBESA, O NJOJ JE CELA ZEMLJA MAŠTALA: Smrt MUŽA nikada nije PREŽALILA, danas je DRUGA ŽENA
Stekla je veliki slavu na našim prostorima, Foto: prentscreen/youtube/ zemunzakon123

dama

JUGA JE UZDIZALA DO NEBESA, O NJOJ JE CELA ZEMLJA MAŠTALA: Smrt MUŽA nikada nije PREŽALILA, danas je DRUGA ŽENA

Glumica se istakla svojom lepotom, talentom i šarmom

Objavljeno:

Glumica Maja Sabljić bila je jedna od najatraktivnijih žena na prostoru bivše Jugoslavije, a onda je donela odluku da se povuče iz javnosti nakon brojnih velikih uspeha u svetu filma.

Svoju karijeru Maja je počela još 1979. godine, a nakon završenog Fakultet dramskih umetnosti, popularnost je stekla u filmovima „Pazi šta radiš“, „Žikina dinastija“, „Bolji život“, „Policajac sa Petlovog brda“, „Lavirint“, „Kamiondžije opet voze“, i brojnim drugim ostvarenjima.

Kao se navodi, Maja je godinama živela u Los Anđelesu, a bila je udata za američkog biznismena srpskog porekla sa kojim je bila u braku sve do njegove smrti 2012. godine.

Maja i Đorđe Zečević nisu imali dece, a ovako je glumica jednom prilikom govorila o smrti supruga.

„I ja sam posle smrti supruga ostala sama jer nismo imali potomke. Parovi koji nemaju decu su mnogo bliži, okrenuti su samo jedno ka drugom. Kad neko ima decu, a ostane udovica, ima odgovornost da tu decu izvede na pravi put. A kad nema decu, onda je potpuno sam. Tad ima više prostora da nam bude teže“, rekla je tada Maja, piše „Blic„.

Jedna je od najboljih domaćih glumica
Jedna je od najboljih domaćih glumicafoto: prentscreen/youtube/Delta Video

Glumica je uživala ogromnu popularnost, a kako su njene uloge privukle ogromnu pažnju, njen lik i danas svi pamte. Međutim, Maji je nekada teško padao pritisak javnosti.

Maja je smrt supruga teško podnela
Maja je smrt supruga teško podnelafoto: Damir Dervišagić

„Mi koji se bavimo glumom smo tanani. Da nemamo tu nit, ne bismo mogli da radimo ovo. Od nas se stalno očekuje da budemo lepe, sređene, da se uvek smejemo… Sve oči su uprte u nas, svako ima pravo da nas komentariše, da li smo i kako ostarile… Mnogo je to teško. Nismo mi više klinke da možemo da izgledamo kako hoćemo jer je mladost sama po sebi veoma lepa, pa je dosta toga dopušteno. Ne podnosi svako to na isti način“, rekla je glumica jednom prilikom, prenosi pomenuti portal.

Maja Sabljić nije se bavila glumom u Americi, a danas živi na relaciji Beograd – Los Anđeles.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.