PROZVALI GA OTAC DRAGO DISKRECIJA! Sveštenik koji je ušao u "Parove" kažnjen od SPC
Foto: Printscreen

Ne može to tako

PROZVALI GA OTAC DRAGO DISKRECIJA! Sveštenik koji je ušao u "Parove" kažnjen od SPC

Sveštenik Drago Ljubičić, koji je prošle nedelje ušao u „Parove“ kako bi podržao takmičara Zorana Manijaka, kažnjen je zbog tog čina
Objavljeno:

Među sveštenicima u Čačku, episkop žički Justin Stefanović kaznio je oca Draga zabranom pričešća i sveštenodejstva do daljnjeg.

- Ocu Dragu se zamera što je u toku takozvane strasne sedmice, usred posta, bez znanja nadležnog vladike boravio u rijaliti šouu „Parovi” i time negativno uticao na ugled Srpske pravoslavne crkve. Otac Drago jeste penzioner, ali nije mogao bez pitanja da ide na mesto na kojem se šire blud i nemoral. S druge strane, možda bi se moglo razmisliti i o tome da „Parovi” i drugi slični rijaliti programi ubuduće dobiju duhovnika kako bi se uticalo da se blud i nemoral smanje - kaže pomalo u šali jedan od čačanskih sveštenika, koji iz razumljivih razloga nije hteo da mu otkrivamo identitet.

foto: Printscreen / Parovi TV HAPPY

Kazna za oca Draga stigla je tokom uskršnjih praznika, uz obrazloženje da sebi nije smeo da dopusti takvu vrstu javnog istupanja.

Podsećanja radi, Drago je ušao u rijaliti kako bi podržao Zorana Manijaka, a ujedno je pokušao da zamoli učesnike da se ponašaju pristojno jer dolazi Uskrs.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.