MALO PRE SMRTI LAĆA JE OTKRIO NAJVEĆE TAJNE ESTRADE! Urinirao u viski ESTRADNOM MOĆNIKU, a onda je uradio i OVO
Umeo je on kao dete svašta i da "lane" pa je tako imao zanimljiv razgovor sa Arkanom., Foto: Stefan Stojanović

POTRESNA ISPOVEST

MALO PRE SMRTI LAĆA JE OTKRIO NAJVEĆE TAJNE ESTRADE! Urinirao u viski ESTRADNOM MOĆNIKU, a onda je uradio i OVO

On je tada govorio o svom detinjstvu, nestašlucima, ali i veoma teškom periodu kada se majka razbolela. Otkrio je i neke tajne sa estrade.

Objavljeno:

Milan Laća Radulović, sin Marine Tucaković i Fute, je iznenada preminuo 20. decembra 2022. godine.

Laća je retko kad govorio za medije ali je u jednom intervjuu otvorio dušu, a mi ga prenosimo u celosti.

On je tada govorio o svom detinjstvu, nestašlucima, ali i veoma teškom periodu kada se majka razbolela. Otkrio je i neke tajne sa estrade.

Roditelji su ga podržavali
Roditelji su ga podržavalifoto: Antonio Ahel/ATAImages

Kako je tada pričao, mama Marina je htela da bude lekar, a tata Futa je bio "u fazonu" nek dete bude šta hoće.

"Mene je film interesovao dosta. Hteo sam onda filozofiju pa lingvistiku i na kraju sam završio na filmu. Diplomirao sam režiju. E onda sam shvatio, pošto sam samo filmom hteo da se bavim a ne spotovima i reklamama, da ja to u ovoj zemlji ne mogu da radim. Onda sam razmišljao da odem u Francusku ali ništa se od toga nije desilo", ispričao je tada Laća.

Govorio je i o tome kako je izgledalo tih godina kada je, kako je sam rekao, u njegovoj kući bio haos.

Laća urinirao pevaču u viski kad je bio dete
Laća urinirao pevaču u viski kad je bio detefoto: Stefan Stojanović, Beta/Branislav Božić

"Pravi se slava, dođe pokojni Badža (Radovan Stojičić, nekadašnji general policije), dođe Ceca, dođe neko iz obaveštajne službe. Onda se pojavi pijani komšija sa harmonikom. I tako...", priseća se Laća.

Bilo je tu i neverovatnih stvari koje su se događale.

"Haris Džinović je stalno bio drka*ija. Stalno se nešto bunio. E, njemu sam pišao u viski. Onda sećam se bio je neki biznis plan da se ide u Hamburg, sa nemačkom izdavačkom kućom, da se prodaju pesme. Došao čovek i ostavio tašnu i kao neće deca. Mama rekla – ma bolje vi sklonite nju. Nije sklonio, burazer i ja otvorili tašnu, crtali mu Hitlerove brkove na pasošu, iscepali karte. I propade posao", prisetio se Laća.

1 / 7 Foto: Stefan Stojanović

Umeo je on kao dete svašta i da "lane" pa je tako imao zanimljiv razgovor sa Željkom Ražnatovićem Arkanom.

"U to vreme se Ceca zabavljala sa Arkanom. I sad treba Arkan da dođe u kuću a ja pojma nemam i odem kod komšinice. I ta komšinica meni – on je bio ratni zločinac, bio je u Erdutu, bio ovamo, bio onamo. A ja dete, sve pamtim. On dođe a ja mu kažem – ti si ratni zločinac, krao si belu tehniku, ubijao si ljude. I na kraju mu kažem - ped*ru.

- Ne, ti si ped*r!, uzvrati on meni.

Arkan je imao skroz OK odnos sa decom. Rekli su mi da sam bio jedini čovek koji je smeo da mu kaže da je ped*r.", kaže Laća.

Učestvovao je u pisanju nekih velikih hitova, a mi to nismo znali.

Najteži period mu je period kad je majka bila bolesna
Najteži period mu je period kad je majka bila bolesnafoto: Luka Šarac

"Radio sam Severinin album onaj što je Brega (Goran Bregović). To smo radili Ljilja Jorgovanović, mama, Brega i ja. Radio sam Čolin tekst za pesmu - 'Sto puta'. To mi je jedan od omiljenih. Definitvno najveći hit koji sam sa kevom radio je pesma Dare Bubamare 'Galama'. Za Karleušu je bilo dosta toga. Bila su to neka moja ludila na nekim supstancama iz tog doba, verovatno. Nisam hteo da se potpisujem ne zato što je to meni treš, nego nisam hteo time da se bavim", rekao je Laća.

Definitivnu odluku o tome da će se ipak tim poslom baviti i da će obnarodovati javno da piše tekstove je doneo kada se Marina Tucaković razbolela.

Tada je govorio da je u najtežim trenucima bio sa Marinom na onkologiji, nakon što se razbolela.

"Kada je bila na onkologiji ja sam sa njom spavao u tom apartmanu u kom je bila. Ona je tad bila u kritičnom stanju. Kupio sam dušek i spavao na podu", rekao je on 2020. godine u emisji "Nešto drugačije."

Bonus video:

05:38

KUMA MARINE TUCAKOVIĆ O LAĆI: Slao mi je srca! Zvao je iz Izraela kao da je SLUTIO da će nešto biti! Otišao je tako mlad

(Espreso/Kurir/Nešto drugačije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.