KO SU PRIJOVIĆKINI MAJKA I OTAC? Rano su se RAZVELI, evo u kakvim su odnosima FOTO
Aleksandra Prijović, Foto: Kurir

porodica

KO SU PRIJOVIĆKINI MAJKA I OTAC? Rano su se RAZVELI, evo u kakvim su odnosima FOTO

Ovo su roditelji Aleksandre Prijović

Objavljeno:

Folekerka Aleksandra Prijović živi u luksuznoj vili na Bežanijskoj kosi sa svojim sinom i suprugom Filipom Živojinovićem, međutim, malo ko zna da mlada zvezda nije oduvek živela u glavnom gradu.

Aleksandra je odrasla u Belom Manastiru i tamo je nakon razvoda njenih roditelja, Borke Mihajlović i Nedeljka Prijovića, živela sa majkom i svojim pokojnim dedom.

Od samih početaka Aleksandri karijere roditelji su joj bili veliki oslonac i podrška, a pevačica tvrdi da ni danas ne postoje verniji fanovi od njenih roditelja.

Malo je poznato da lepa pevačica dolazi iz muzičke porodice i da je i njena majka talentovana pevačica poput svoje ćerke, te se ljubav prema muzici i podrška da se zaputi smerom vokalne umetnice u porodici nije dovodila u pitanje.

- Mnogi ljudi me pitaju "kako se osećaš, ona je uspela, napravila je odskočnu dasku u životu"... Pitaju me da li sam ponosna. Naravno da sam ponosna, ali meni je to sve prirodno. Sve to sam prihvatila kao nešto normalno u njenom i mom životu, kao nešto što je moralo da se desi – istakla je Aleksandrina majka.

Aleksandrina majka je četrdeset devetogodišnja pevačica Borka Mihajlović, koja se godinama uspešno bavila pevanjem, a Prija je više puta istakla da majci duguje sve što je postigla.

- Prvo se moja majka bavila profesionalno pevanjem, moji ujaci su se takođe bavili pevanjem, pa onda ja. Kada su mi je doneli, kada se rodila, znala sam da je to to. Prepoznala sam je po plaču a da je nikada nisam pre toga videla i čula, rekla sam: "Evo, dolazi moja pevačica" – podelila je Borka jednom prilikom.

Borka je ćerku rodila vrlo mlada, sa samo 22 godine, te nije ni čudo što danas mnogima deluje kao Aleksandrina starija sestra.

Pevačicina majka se od bivšeg muža Nedeljka rastala ubrzo nakon rođenja ćerke, ali je za sve ovo vreme Prijovićeva uspela da pomiri roditelje dovoljno da prisustvuju zajedničkim slavljima i vesele se kao prava porodica.

Aleksandrin otac često dolazi u posetu i spreman je da pomogne kada god je to njegovoj ćerki potrebno, a mnogi mediji pisali su da se Nedeljko nedavno oženio po drugi put i da je ćerka bila rad gost na očevoj svadbi.

Bonus video:

00:30

Aleksandra Prijovic slavi rodjendan

(Espreso/Puls)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.