STIGLO HITNO PISMO U ZADRUGU UPUĆENO BAŠ MILJANI KULIĆ: Ona se SLOMILA, i kamen bi zaplakao
Miljana Kulić, Foto: Printscren/youtube/Zadruga Official

elita

STIGLO HITNO PISMO U ZADRUGU UPUĆENO BAŠ MILJANI KULIĆ: Ona se SLOMILA, i kamen bi zaplakao

Nišlijka se slomila kada je pročitala šta joj je porodica poručila

Objavljeno:

Miljana Kulić danas slavi 30. rođendan u rijalitiju "Zadruga 7 - elite", a u Belu kuću joj je stigla čestitka od porodice zbog koje je ona zaplakala na sav glas.

Miljana je, naime, čestitku pročitala pred svima, a emocije nije mogla da obuzda.

- Lutkice moja najlepša. Budi sigurna da si kraljica, samo tako nastavi. Bez kapi alkohola od danas. Život si nam ulepšala kad si se rodila. U Nišu su tada čestitali, kao da su znali da ćeš biti jedna od najvećih zvezda na ovim prostorima. Prepoznaju te i na drugim kontinentima. Zbog toga je mnogo ljubomore prema tebi. Najvoljenija si svuda, jača si od toga. Lutko naša, toliko toga si postigla, a tek si na početku pravog života. Ti si pravo blago, a mi imamo privilegiju jer smo tvoji roditelji. Srećni smo jer si iz dana u dan sve lepša. Ti si najsrećnija jer imaš najpametnijeg anđela Željka. U vrtiću kažu da je neverovatno poslušan i pametan. Budi uvek takva jer takvu lepoticu niko nema. Kad bi znala koliko puta si nas očarala, bila bi srećna. Ćerke su miljenice, pa se zato zoveš Miljana. Ti si naša princeza. Prebrodili smo najveću bitku kada si bila u bolnici, a sada je tvoj sjaj sve veći. Mi smo već dobili pobednicu, kada si izašla iz bolnice. Miksi, ti ne znaš da sam kod Đedovića ostavila bele gaće, kada je tu bio Bebica. Zbog toga sam mu ujutru rekla da su ostale moje gaće kod njega. Uživaj u svakom danu - glasilo je u pismu.

Miljani stigla poruka od Marije
Miljani stigla poruka od Marijefoto: Printscren/youtube/Zadruga Official

- Dolaze ti sa svih strana lepe želje. Sve što poželiš neka ti se ostvari. Srce da ti ne upozna ni tugu, ni bol. U 17:50 naruči pesmu ''Srećan ti rođendan Sunce moje drago'' - pročitala je ona.

- Budi srećna zbog svega što imaš. Budi pametna i jaka, Voli te tvoj sekić Anči. Neka te uvek prati sreća, a ljubav bude sve veća i veća. Još par reči sada da ti dam, srećan ti seko rođendan - pročitala je Miljana.

- Mama, srećan rođendan. Mnogo, mnogo te volim - poročitala je Miljana čestitku od sina Željka.

Bonus video:

02:29

Milena Kačavenda i Miljana Kulić

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.