SNIMAK ANE NIKOLIĆ SA ULICE JE OBIŠAO BALKAN: Svi komentarišu samo JEDNU STVAR, evo o čemu je reč (VIDEO)
Ana Nikolić, Foto: Damir Dervišagić

KORAK DALJE

SNIMAK ANE NIKOLIĆ SA ULICE JE OBIŠAO BALKAN: Svi komentarišu samo JEDNU STVAR, evo o čemu je reč (VIDEO)

Anin snimak je izazvao veliku pažnju javnosti

Objavljeno:

Ana Nikolić se retko pojavljuje u javnosti, ali je zato vrlo aktivna na društvenim mrežama.

Tako je ovoga puta objavila video snimak u okviru kog je pokazala ekstravagantan stajling.

Naime, Nikolićeva je nosila šešir sa širokim obodom, naočare i bila je u širokoj odeći.

Ono što je mnogima zapalo za oko jeste cigareta koju ne ispušta iz ruku, a njeni komentari prepuni su kritika tim povodom.

- Ana je nekada dolazila redovno kod majke u posetu, tu je i trenirala kod nje u fitnes-studiju. Ima sigurno više od godinu dana kako ovde nije kročila. To je baš tužno. Milijana i njen brat su na sve načine pokušavali da joj pomognu, ona ju je vodila i kod raznih lekara, ali izgleda bezuspešno. Čula sam da je jadna žena digla ruke od nje, a takođe i brat. Šta će čovek, i on sad ima svoju porodicu i poslove. Majka kod nje više ne ide. Posebno joj je teško palo kad je Ana javno optužila mamu za zdravstveno stanje u kome se nalazi. Tada je presekla i rešila da je više ne zove dok se ne opameti i ne otrgne od lošeg društva u koje je zapala, a koje je, po njoj, glavni krivac za sve što joj se događa - istakla je sagovornica, dok je sledeći sagovornik ispričao sledeće:

Ana Nikolić
foto: Milan Maricic/ATAImages

- I ranije su se one često prepirale. Ana je svojeglava, majka je godinama pokušavala da je urazumi, ali svi znamo da je kod nje što na um, to na drum. Oduvek je taj odnos bio poprilično turbulentan, ali sad znam da ne pričaju. Nadam se da će se pomiriti. Milijana neopisivo voli unuku i teško joj pada što je u poslednje vreme ređe viđa, i to baš kako se ne bi srela i prepirala sa Anom. Milijana je tu svaki dan, šeta po kraju. Najčešće ode do obližnjeg parkića, a viđam je stalno i u apoteci tu na Crvenom krstu. Kupuje baš dosta lekova, e sad, da li za sebe ili za nekog drugog, zaista ne znam - rekao je komšija.

Bonus video:

02:08

ANA NIKOLIĆ PALA NIZ STEPENICE! Pevačica doživela peh kad je izlazila iz stana, pa zakasnila na važan događaj!

(Espreso/kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.