STEFAN KARIĆ SE JAVNO IZVINIO NATAŠI ŠAVIJI!
Stefan Karić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

STOP NASILJU!

STEFAN KARIĆ SE JAVNO IZVINIO NATAŠI ŠAVIJI!

Od tada Karić je u ilegali i nije davao izjave za medije, sve do sada

Objavljeno: 18:53h

Bivši učesnik rijalitija ''Zadruga'' Stefan Karić poslednjih nekoliko meseci u centru je skandala nakon što ga je Nataša Šavija optužila da ju je pretukao.

Od tada Karić je u ilegali i nije davao izjave za medije, sve do sada.

Stefan je sad odlučio da progovori o odnosu sa Šavijom nakon svega.

- Odvikao sam se od kamera, prijalo mi je da budem izolovan od svega. Osman se angažovao oko svega, nadam se da će nastaviti i ove sezone i da će biti voditelj radija i u ovoj sezoni. On to vrlo dobro radi i nadam se da će nastaviti da radi to što voli. Verujem da nekima nedostajem, prija mi tempo života i uživam sad stvarno - kaže Stefan i dodaje:

- Posle svega ne želim da se podsećam i da se vraćam u neki užasan period. Mnogo sam toga preživeo i pretrpeo i videćemo sve na sudu i nadam se da će uskoro sve to početi. Imali ste priliku da vidite snimak i tu se vidi šta se sve dešavalo. Ne želim da prolazim kroz sve to. Smirile su se strasti, mi najbolje znamo i čekamo da sud presudi pravedno i onako kako treba. Nisam osetio nikakvu neprijatnost. Nikad nisam imao situaciju da mi neko priđe i da mi kaže nešto. Niko mi ništa ružno nije rekao za četiri godine koliko sam u medijima aktivno - rekao je Stefan.

Stefan Karić se izvinio Šaviji
Stefan Karić se izvinio Šavijifoto: Antonio Ahel/ATAImages

Mnogi su osudili njegovog oca Osmana Karića što je stao uz njega.

- Svaki roditelj je na strani svog deteta, naravno da moj otac ne podržava nikakav vid nasilja. Naravno da mi je zamerio što sam joj uzvratio šamar, nije dobro i nije normalno, ni džentlmenski. Ne opravdavam sebe nijednog trenutka, tako se desilo... Nije mi se nikad tako nešto nije desilo i naravno da se kajem što sam to uradio. Nisam imao nikakav kontakt s njom posle toga da se nešto pogrešno ne protumači. Ja joj se i ovom prilikom javno izvinjavam zbog svega što je bilo. Mi se znamo nekoliko godina unazad, videli smo se nekoliko puta i nismo bili u vezi. Prve godine kad smo se upoznali bili smo nešto neobavezno. Nisam znao da je takva u nekim situacijama, stojim pri tome što se desilo - otkriva Karić i dodaje:

- Čekamo da dobijemo poziv za sud, možda i kroz nedelju dana bude to. Mi nismo u kontaktu, ali Osman je došao preko TikToka valjda u kontakt, ne znam da li je ona poslala poruku. Ona nikakav novac nije dobila, svašta se nagađalo.... Nije ni tražila, ni dobila novac. Nisam ni znao šta se dešava, video sam u novinama da je Osman stupio u kontakt s njom. Trebalo je da se vide i da imaju neke lajvove na TikToku. Ne plašim se suočavanja s njom na sudu, nemam čega da se plašim - rekao je bivši zadrugar i progovorio o novoj ljubavi.

Natašu Šaviju je brutalno pretukao pre izvesnog vremena
Natašu Šaviju je brutalno pretukao pre izvesnog vremenafoto: TikTok printscreen/nataša_šavija

- Čuvam devojku samo za sebe i mislim da je to današnja sreća. Verujte mi da ću se dobro kriti sada. Dosta mi je štetilo do sada što sam bio u meidjima sa devojkama. S obzirom na to da mi se ova veza desila spontano ne mogu da kažem da li je ludi kamen brzo ili daleko. Uživamo, spontani smo i videemo. Ona nije deo javnosg sveta - kaže Karić za "Premijeru Vikend Specijal".

Bonus video:

00:37

Stefan Karić iz pritvora pravo u noćni život

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.