ŽESTOK OBRAČUN KARLEUŠE I GRANDA: Njihov SUKOB celu NACIJU podigao na NOGE, iščekuje se sledeći korak
Jelena Karleuša, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

okršaj

ŽESTOK OBRAČUN KARLEUŠE I GRANDA: Njihov SUKOB celu NACIJU podigao na NOGE, iščekuje se sledeći korak

Rasprava oko gledanosti je sve napetija

Objavljeno:

Jelena Karleuša se oglasila nakon saopštenja Grand produkcije, u kojoj stoji da je pevačica obmanula naciju na taj način što je fotošopirala rejting prenos svog solističkog koncerta.

Pevačica tvrdi da je grafikon "Zvezda Granda" taj koji nije validan.

- Zašto nisu objavili vreme kada su merili tu njihovu gledanost? Fotošopom su obmanuli javnost. Dosta je bilo obmanjivanja i laganja publike. "Zvezde Granda" više nikoga ne interesuju i to je, na njihovu žalost, činjenica - kaže Jelena Karleuša za Informer.

Podsetimo, Karleuša je na svom Instagramu objavila da je njen šou bio gledaniji od popularnog muzičkog takmičenja, što iz produkcije tvrde da nije tačno.

- Prva emisija nove sezone omiljenog muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", sinoć je krenula, kao i svih prethodnih sezone, pobednički! Od samog početka emitovanja emisije, TV Pink pozicionirala se na mesto ubedljivo najgledanije televizije uključujući i sve ostale komercijalne emitere, kao i Javni servis-stoji u saopštenju.

Bonus video:

04:59

NA OVAJ ILI ONAJ NAČIN, NAPRAVIĆU SVETSKI USPEH Jelena Karleuša otkrila svoje još NEVIĐENE TALENTE: Mlada sam, tek sam počela

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.