NA USKRS U BOLNICI, ŽIVOT JOJ JE UGROŽEN: Starleta u ozbiljnim problemima zbog silikona! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/tamarastar89

muke!

NA USKRS U BOLNICI, ŽIVOT JOJ JE UGROŽEN: Starleta u ozbiljnim problemima zbog silikona! (FOTO)

Zdravstveno stanje bivše učesnice rijalitija "Farma" Tamare Đurić postalo je kritično nakon što joj se izlio silikon kojim je uvećala svoju zadnjicu
Objavljeno:

I dok mnogobrojne javne ličnosti sa domaće estradne scene Vaskrs provode sa svojim najbližima u porodičnim domovima, starleta Tamara Đurić je najveći hrišćanski praznik ove godine dočekala u bolničkoj postelji.

Nisam mogla da izdržim, bila sam na LEKOVIMA ZA SMIRENJE, a sve to zbog NJEGA: Marina Visković preživela pravi pakao i prvi put progovorila o tome! (FOTO)

foto: Printscreen/Instagram/tamarastar89

Ona je hitno prevezena u jednu privatnu kliniku usled komplikacije zbog silikona kojima je uvećala svoju zadnjucu. Tamara je pre samo nekoliko meseci uvećala svoju pozadinu, ali njeno telo, po svemu sudeći, nije prihvatilo silikon, te je finalistkinja "Farme 6" završila u bolnici.

"Pozlilo joj je i odmah je prebačena u bolnicu, situacija je baš bila alarmantna. Izlio joj se silikon u zadnjici i napravio haos. Postojala je velika opasnost od dobijanja sepse, zdravstveno stanje joj je bilo kritično, pa su je doktori operisali po hitnom postupku i rešili se slikona", kaže izvor koji je insistirao da ostane anoniman.

foto: Printscreen/Instagram/tamarastar89
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.