NAŠA KOMPANIJA WMG NAPRAVILA SPEKTAKL U ROVINJU: Hiljadu gostiju uživalo u "koncertu iznenađenja"
Wireless Media, Foto: Promo

POGLEDAJTE!

NAŠA KOMPANIJA WMG NAPRAVILA SPEKTAKL U ROVINJU: Hiljadu gostiju uživalo u "koncertu iznenađenja"

Hiljadu gostiju uživa u „koncertu iznenađenja“

Objavljeno: 22:29h

Naša novoformirana kompanija WMG nastala je integracijom najveće medijske kompanije u regionu Adria Media Group i vodeće kompanije za digitalne transformacije Wireless Media, a tim povodom sinoć je organizovana žurka za poslovne partnere, prijatelje i saradnike. Ova spektakularna proslava organizovana je tokom Weekend Media Festivala, najvećeg regionalnog festivala posvećenog industriji medija, komunikacija, marketinga i poslovanja, koji se tradicionalno održava u Rovinju.

- Godinama unazad naša kompanija organizuje druženje sa poslovnima partnerima, saradnicima i prijateljima ovde u Rovinju, a ove godine imamo ozbiljan povod za slavlje. Formirali smo novu kompaniju što je ključni korak u daljem napretku poslovanja i ostvarenju vizije o liderskoj poziciji u regionu u oblastima digitalne transformacije i medija. Ovaj festival okuplja više od 6000 poslovnih ljudi, prvenstveno iz medijske industrije, i ovo je prilika da predstavimo našu novu organizaciju, ali i vrhunske profesionalce, koji su u prethodnom periodu sa svojim timovima ostvarili vanserijske rezultate - poruka je organizatora događaja, kompanije WMG.

Proslava je protekla u odličnom raspoloženju, a pojavljivanje Jelene Rozge i njen nastup izazvali su oduševljenje prisutnih. Sjajnu atmosferu nije mogla da pokvari ni kiša koja je u jednom trenutku počela da pada. Organizatori si podelili kišobrane i kabanice tako da je žurka nastavljena, a po tvrdnjama gostiju, pamtiće se kao jedan od najzanimljivijih događaja. Za ovu priliku zakupljena su dva lokala i veliki plato na otvorenom, ali taj prostor nije dovoljno velik da primi sve ljude koji žele da uživaju u druženju i „koncertu iznenađenja“.

1 / 7 Foto: PROMO

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.