KATARINA LAZIĆ NIKAD ISKRENIJE O MARINI GAGIĆ: Otkrila kakav su ODNOS IMALE i šta je radila dok je ONA BILA NA MORU
Darko i Katarina Lazić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

svi detalji

KATARINA LAZIĆ NIKAD ISKRENIJE O MARINI GAGIĆ: Otkrila kakav su ODNOS IMALE i šta je radila dok je ONA BILA NA MORU

"Iskreno, meni je jako neprijatno kad slušam ovo jer ne volim da se mešam u njihov odnos" rekla je Katarina

Objavljeno:

Pevač Darko Lazić i njegova izabranica Katarina napravili su veliku svadbu, na kojoj se nije pojavio Darkov sin Aleksej, kog je dobio tokom veze sa Marinom Gagić.

Darko je istakao da Marina nije želela da ga pusti da dođe, iako je on zamolio.

- Ja sam Marinu pitao, znam da ona svakako ne bi došla na svadbu, ona je u drugom fazonu. Izrevoltirana je, iz ne znam kog razloga. Ja sam njoj rekao: "Dobro neka Aleksej dođe, to je moj sin, tu će biti i Lorena", ona je rekla kao: "Dobro nikakav problem, okej". I dan pred svadbu otišao sam po svoje odelo i njemu sam kupio isto takvo odelo. Zvao sam je da izađe da joj dam odelo, ona kaže: "Za šta, bre odelo", rekao sam: "Pa za Alekseja, za svadbu rekoh". Ona je tu meni odbrusila: "Kakva, bre svadba!". Sad citiram njene reči, neka se ljuti koliko hoće jer vidim da je oplela po meni po novinama kako ona nije dobila pozivnicu. Pa druže, ne možeš da dobiješ pozivnicu kad nisi dobra, da si normalna dobila bi pozivnicu. Ja je pitam: "Kako misliš kakva svadba", rekla je: "Ne dolazi u obzir, ne može dete na svadbu", rekoh daj, Marina, nemoj da me zezaš, čoveče, to su gluposti, meni to znači. Rekla je: "Baš me briga za tvoju svadbu" i spusti mi slušalicu - ispričao je Darko i dodao:

Venčanje Darka i Katarine Lazić
Venčanje Darka i Katarine Lazićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

- I ja kažem, hajde, reko dobro, polako, jutro je bilo, tokom dana će proći, kad ono ma kakvi, ništa. I pokušam ponovo da zovem, kažem: "Okej, ako si ti besna, ali to dete ne zna ništa, on nema ništa sa tim..." Trebalo je i on da bude tu, glupo je da kažem, ali da Lorena bude tu, a on ne. Bilo bi mu i zanimljivo, tu je bilo dosta dece, bilo je lepo - rekao je pevač.

Darko je ispričao i da su i on i njegova sadašnja supruga Katarina imali dobar odnos sa Marinom.

Katarina Lazić o Marini Gagić
Katarina Lazić o Marini Gagićfoto: Printskrin: Instagram/marina.gagic

- I ja bih voleo da je i Marina bila tu, stvarno nema ništa protiv, čak ni Kaća ne bi imala ništa protiv. Čak smo se i slikali zajedno za njene trenerke. Samo se odjednom okrenula, da li joj je neko napunio glavu, ne znam... Za ubuduće želim da imamo normalan i korektan odnos, to kažem sad javno, zbog tog deteta. Jer to dete ne sme da oseti trunku negativnosti - rekao je Lazić.

Pored Darka i Katarina je ispričala o svom odnosu sa Marinom, kada je otkrila da je ona čuvala malenog Alekseja, dok je Gagićeva bila na moru.

Darko Lazić o Marini Gagić
Darko Lazić o Marini Gagićfoto: Nemanja Nikolić

- Iskreno, meni je jako neprijatno kad slušam ovo jer ne volim da se mešam u njihov odnos. Ja sam sam Marinom u dobrom odnosu. Ona se slikala za naše trenerke... Kada je Darko bio u bolnici, Marina je bila na moru, ja sam tada čuvala Alekseja. Nas dve smo najnormalnije komunicirale. Nemam nikakve nesuglasice sa njom. Svi očekuju da ću ja nešto loše da kažem, ali ne. U suštini, volim da je Darko srećan, a on je srećan kada je sa svojom decom. I moje zaduženje je da se ta deca osećaju dobro kada su kod nas i mislim da to dobro obavljam. I stvarno se trudim da budu srećni kada su god nas, tada je on srećan, pa i ja - rekla je nasmejano Katarina.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.