ŽIKU NOVA DEVOJKA UZELA POD SVOJE: Voditelj NE MRDA od nje, unela mu VELIKE PROMENE u život
Žika Jakšić, Foto: Printscreen/Youtube/Nikad nije kasno

zaljubljen

ŽIKU NOVA DEVOJKA UZELA POD SVOJE: Voditelj NE MRDA od nje, unela mu VELIKE PROMENE u život

Voditelja i prijatelji "upozoravaju" na ovaakv tip ponašanja

Objavljeno:

Devojka Žike Jakšića navodno je uzela voditelja pod svoje, što joj je on i dopustio, a sve zato što do sada ni prema jednoj ženi nije gajio tako jaka osećanja.

Drugari se šale na njegov račun i tvrde da od nje ne sme nigde da mrdne, te da se dosta promenio.

Jedna od stvari koju je voditelj zasigurno korigovao od početka nove romanse to je briga o zdravlju.

Drugari se šale na njegov račun i tvrde da od nje ne sme nigde da mrdne, te da se dosta promenio.
Drugari se šale na njegov račun i tvrde da od nje ne sme nigde da mrdne, te da se dosta promenio.foto: Printscreen/Youtube/Nikad nije kasno

Dok nije upoznao Tijanu Mijailović, inače bivšu suprugu fudbalera Crvene zvezde Nikole Mijailovića, nije mnogo mario za ishranu i to da li će probdeti noć. Teretane takođe nije posećivao a kada su nedavno laboratorijske analize pokazale da je vreme da o svom zdravlju on ipak povede računa, ozbiljno se latio posla, a čini se da u Tijani ima najveću podršku.

Devojka Žike Jakšića zabrinuta je za zdravlje voditelja, kao i njegov stariji sin Andrija i snaja, zbog čega on već mesecima obilazi klinike gde radi detaljne pretrage.

Devojka Žike Jakšića zabrinuta je za zdravlje voditelja, kao i njegov stariji sin Andrija i snaja
Devojka Žike Jakšića zabrinuta je za zdravlje voditelja, kao i njegov stariji sin Andrija i snajafoto: Printscreen/Youtube/Grand Magazin Tv Grand

Nedavno se čak javio i sa kardiovaskularnog odeljenja, gde mu je urađen kompletan pregled grudnog koša, a u svom maniru se našalio da mu srce radi u ritmu muzike.

Budući da ga je, po priči tabloida, Tijana ucenila da više ne pije alkohol, veruje se da su ostali rezultati pokazali nešto drugačiju sliku.

Šta je tačno u pitanju niko još ne zna, ali zna se da od sada Žika vodi zdrav život. Frižider u domu na Bežanijskoj kosi navodno je već napunjen zdravim namirnicama, a voditelj koji sa sinom drži vinariju, čak ni novo vino svog naslednika neće smeti da proba.

Bonus video:

02:42

IMAM DEVOJKU I ZALJUBLJEN SAM! Žika Jakšić otvorio dušu pa spomenuo BIVŠU SUPRUGU

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.