OVO SU RODITELJI MARIJE KARAN: Nisu nikako ŽELELI da bude GLUMICA, a evo i ČIME SE ONI BAVE, nema šanse da POGODITE
Marija Karan, Foto: © ATA Images

IZNENADIĆETE SE

OVO SU RODITELJI MARIJE KARAN: Nisu nikako ŽELELI da bude GLUMICA, a evo i ČIME SE ONI BAVE, nema šanse da POGODITE

"Kad sam spomenula da ću da se bavim glumom rekli su: "Ne nikako". Za njih je to bio svet koji nisu razumeli, koji je dosta stran i apstraktan." rekla je Marija

Objavljeno:

Marija Karan je, bez sumnje, jedna od naših najlepših glumica, a iako je veoma aktivna na društvenim mrežama, pratioci nemaju često priliku da vide najbliže članove porodice.

Međutim, glumica je jednom prilikom podelila fotografiju sa ocem Stevom Karanom, doktorom iz Like koji je u najvećoj meri zaslužan za uspeh atraktivne glumice, a na njenom profilu na Instagramu može se naći i slika Marije Karan sa majkom..

Zapravo, Marija je najpre želela da sledi očeve stope i da se bavi medicinom, zbog čega je upisala Zemunsku gimnaziju prirodni smer, međutim već na trećoj godini shvatila je da je zanimaju drama i poezija te je krenula na časove u "Dadov", što je odredilo njen dalji put.

Iako isprva ni otac ni majka, koja je takođe u medicini, nisu bili za to da se Marija bavi neizvesnom profesijom, naposletku, videvši kolika je njena želja, su je podržali i danas su njen najveći oslonac.

- Kad sam spomenula da ću da se bavim glumom rekli su: "Ne nikako". Za njih je to bio svet koji nisu razumeli, koji je dosta stran i apstraktan. Međutim, danas su ponosni na mene i na život koji sam napravila u inostranstvu - rekla je glumica, koja ne krije da sve što joj se na profesionalnom ali i privatnom planu dogodi voli da podeli sa roditeljima.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.