SUZANA MANČIĆ ZAGRMELA SA 66 GODINA: Minijaturni ŠORTS istakao VITKE NOGE, a tek ko joj pravi DRUŠTVO na odmoru
Suzana Mančić oduševila je ponovo sve svojim izgledom, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

lepa žena

SUZANA MANČIĆ ZAGRMELA SA 66 GODINA: Minijaturni ŠORTS istakao VITKE NOGE, a tek ko joj pravi DRUŠTVO na odmoru

Voditeljka uživa na odmoru, a sa svojim pratiocima podelila je nekoliko fotografija

Objavljeno:

Kada god je u mogućnosti, nekadašnja loto devojka na brzinu spakuje kofere i uputi se u Grčku, a i ovog puta ona je napravila mali predah od poslovnih obaveza i sebi dala oduška na jednoj tamnošnjoj, veoma primamljivoj destinaciji.

Odmor Suzane Mančić pravo je uživanje na malom ostrvu Poros u Saronskom zalivu, a budući da je blizu Atine odakle je njen dugogodišnji izabranik Simeon, ne čudi što su upravo tamo oni odlučili da se opuste.

Prelepo uređene plaže i mnoštvo restorana, nešto je što odlikuje ovo živahno mestašce, a takođe nudi i veliki izbor aktivnosti, obilazak manastira, ali i čitavog zaliva, pa je i omiljeno mesto za odmor mnogih Grka.

Fotografije i snimci koje svakodnevno deli na svom 'Instagram profilu', svedoče zaista sjajnom provodu i odličnom raspoloženju
Fotografije i snimci koje svakodnevno deli na svom "Instagram profilu", svedoče zaista sjajnom provodu i odličnom raspoloženjufoto: prentscreen/instagram/suzanamancicofficial

Odmor Suzane Mančić poseban je kako zbog izbora lokacije, tako i zbog društva u kojem voditeljka uživa, a iako na slikama koje objavljuje nema njenog dragog, ne sumnjamo da joj pored ćerke, i Simica pravi društvo i ulepšava isti.

Lagana letnja kombinacija, beli šorts i majicu na pruge
Lagana letnja kombinacija, beli šorts i majicu na prugefoto: prentscreen/instagram/suzanamancicofficial

Fotografije i snimci koje svakodnevno deli na svom "Instagram profilu", svedoče zaista sjajnom provodu i odličnom raspoloženju, a najnovije sa brodića oduševile su brojne pratioce koji su složni u mišljenju da izgleda bolje nego ikad.

Odmor Suzane Mančić poseban je kako zbog izbora lokacije, tako i zbog društva u kojem voditeljka uživa
Odmor Suzane Mančić poseban je kako zbog izbora lokacije, tako i zbog društva u kojem voditeljka uživafoto: prentscreen/instagram/suzanamancicofficial

Lagana letnja kombinacija, beli šorts i majicu na pruge, Suzana je odenula i veselo pozdravila sve one koji je vole, a pored neizostavnih komplimenata na konto njenog stajlinga nizali su se i oni za izgled i sjajnu liniju kojoj se, kako je sama priznala, u poslednje vreme posebno posvetila.

Bonus video:

00:57

OTKRILA SAM APARAT KOJI MI JE MNOGO POMOGAO ZA OBIM I ZATEZANJE JER NISAM OSOBA KOJA VOLI DA VEŽBA! Suzana Mančić o tajni izgleda

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.