EVO NA KOGA JE KARLEUŠA SADA UDARILA: Oštre reči seku kao ŽILET, od njenih PROGNOZA mnogima neće biti SVEJEDNO
Jelena Karleuša će u subotu predstaviti pesme svojoj publici, Foto: Damir Dervišagić

zanimljivo

EVO NA KOGA JE KARLEUŠA SADA UDARILA: Oštre reči seku kao ŽILET, od njenih PROGNOZA mnogima neće biti SVEJEDNO

Jelena je sigurna da će ona pobediti u ovom okršaju i to sama

Objavljeno: 12:09h

Jelena Karleuša jedva čeka da u subotu publici na šest nacionalnih televizija u regionu predstavi pesme sa svoja dva nova albuma, a koje je njena publika mogla uživo da vidi na spektaklu u Beogradu na vodi pre nekoliko dana.

Ono što je zanimljivo je da će istog dana i u isto vreme biti emitovana prva epizoda nove sezone muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", pa je gotovo izvesno da će biti borbe "prsa u prsa", makar što se tiče rejtinga.

Ipak, Jelena je sigurna da će ona pobediti u ovom okršaju i to sama, dok će na drugoj televiziji to pokušati njene bivše kolege iz žirija.

Jelena je sigurna da će ona pobediti u ovom okršaju i to sama
Jelena je sigurna da će ona pobediti u ovom okršaju i to samafoto: prentscreen / twitter / Jelena Karleuša

JK je na svoje društvene mreže postavila fotografiju iz svog garderobera, a uz to je imala i zanimljiv komentar:

- Opet ja kad shvatim da ću u subotu sa show promocijom "Alfa" i "Omega" sama imati veću gledanost od "Zvezda Granda" (mislila sam da se to više ne emituje) - napisala je JK u svom stilu na svojim društvenim mrežama.

Jelena Karleuša jedva čeka da u subotu publici na šest nacionalnih televizija u regionu predstavi pesme sa svoja dva nova albuma
Jelena Karleuša jedva čeka da u subotu publici na šest nacionalnih televizija u regionu predstavi pesme sa svoja dva nova albumafoto: Damir Dervišagić

Podsetimo, pevačica je početkom godine iznela i svoje proračanstvo koje se tiče ovog takmičenja, a u kome je u stilu proročice, članovima žirija, prorekla propast.

Bonus video:

04:59

NA OVAJ ILI ONAJ NAČIN, NAPRAVIĆU SVETSKI USPEH Jelena Karleuša otkrila svoje još NEVIĐENE TALENTE: Mlada sam, tek sam počela

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.