DESINGERICA SE OGLASIO PRVI PUT NAKON PRIVOĐENJA: Otkrio da je bio UPLAŠEN za sebe i suprugu, spomenio i NARKOTIKE
Desingerica, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

OTVORIO DUŠU

DESINGERICA SE OGLASIO PRVI PUT NAKON PRIVOĐENJA: Otkrio da je bio UPLAŠEN za sebe i suprugu, spomenio i NARKOTIKE

O ovim detaljima do sada u javnosti nije pričao, a tek će sve biti jasnije

Objavljeno:

Dragomir Despić, u javnosti poznatiji kao Desingerica, nedavno je priveden zbog brze vožnje, kada je otkriveno i da je bio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

On se sada, posle skandala i odmora, pojavio na promociji koncerta koji će održati Vojaž i Nući 6. oktobra u Hangaru, Luka Beograd, pod nazivom "Nucci x Voyage & friends: Balkan daje sve".

Na ovom događaju su bili koji mediji koji su razgovorali sa Desingericom o njegovom privođenju.

Desingerica o hapšenju
Desingerica o hapšenjufoto: prentscreen/instagram/dragomirdespic_design

- Desilo se to da ima malo prekoračenja brzine, ali i da ima nesporazuma u priči. Ja sam video tu neki auto koji ide iza mene, vozio sam oštrije da bih video neke stvari, malo sam se osetio ugroženo. To veće prekoračenje je napravljeno zbog toga. Prvo prekoračenje je bilo kada sam žurio na emisiju. Ali policija radi svoj posao kako treba - rekao je on, pa nastavio:

- Drago mi je što se to desilo, iako me je koštalo i finansijski i mog psihičkog stanja, jedva sam čekao i odmor. Sad sam pametniji i svesniji nekog tog medijskog prostora. Ako treba da budem primer, onda sam loš primer, ali ja i zbog toga ne radim muziku.

Kako se pisalo da je bio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, on je otkrio o čemu se radi.

Desingerica o ženi i porodici
Desingerica o ženi i porodicifoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Ja se ne drogiram. A pre bih bio na kokainu, nego na travi. Ja sam bio negativan na sve, ali pozitivan na kanabis. Radio sam do ujutru, nisam ni vodu pio, a u prostorijama gde ja nastupam se konzumiraju te neke razne supstance, pa da čak i ja ne uzimam ništa, mogu da budem pozitivan na to. Policija je bila maksimalno profesionalna, ja nisam ni verovao, smejao sam se kad je aparat pokazao, ali dobro. Nešto argumentovanije ću reći kada budem imao sudski papir i mogao da kažem šta su mi prekršaji - rekao je on, pa se osvrnuo na suprugu:

- Ona je bila uplašena dok smo bili u kolima. Osetili smo se ugroženo, ja sam negde i kočio naglo, da vidim šta je to, a onda kad se upalila rotacija, bilo je bolje.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.