PAO JE SOČNI POLJUBAC! Isplivala fotka Milice Pavlović sa drugom ŽENOM, skroz se prepustile STRASTIMA
Milica Pavlović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

LJUBAV JE ZAKON!

PAO JE SOČNI POLJUBAC! Isplivala fotka Milice Pavlović sa drugom ŽENOM, skroz se prepustile STRASTIMA

Pevačica je opet uzdrmala celu javnost

Objavljeno:

Pevačica Milica Pavlović gostovala je na koncertu pop dive Jelene Karleuše, u Beogradu na vodi, kada je sa Karli premijerno izvela njihovu duetsku pesmu "Mashallah", a zatim i medli od tri svoje pesme.

Za ovaj nastup Milica se dugo i temeljno spremala, pa je samo u jedan nastup uložila milionsku cifru, kako smo već pisali.

Milica je i dalje puna utisaka i ne prestaje da deli fotografije i snimke sa ovog spektakla, a danas je iznenadila pratioce novom objavom, na kojoj se ljubi sa devojkom.

Milica je napravila pravi spektakl sa koleginicom
Milica je napravila pravi spektakl sa koleginicomfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Vatrena brineta koju je Milica poljubila je plesačica iz Zagreba, koja je sa pevačicom radila na koreografiji za Jelenin koncert.

- Ženska moć - napisala je u opisu fotografije Pavlovićeva.

Podsetimo, po završetku koncerta, Milica Pavlović je pred kamerama sumirala utiske i otkrila kakva je privatno sa Jelenom.

Fotograafija koja je podigla veliku prašinu u javnosti
Fotograafija koja je podigla veliku prašinu u javnostifoto: Printscreen/Instagram/senoritamilica

- Čestitam Jeleni na svetskom koncertu, performansu, kako god ona to naziva. Zaista aplaudiram kao kolega, kao prijatelj. Drago mi je da sam deo ovakvog spektakla. Prvi put smo izvele zajedno "Mashallah", kad je krenula ta energija i svi da vrište, verujte mi, još sam pod utiskom, još mi klecaju kolena. Mnogo mi je drago što se iz jednog lepog prijateljstva rodio ženski duet koji bustuje samopouzdaje svake žene i svakog muškarca - rekla je Milica i dodala:

- Mi smo oduvek želele da imamo duet, od prvog dana poznanstva. Prvo smo se šalile na konto toga, a onda je to preraslo u ozbiljnost. Jelena je prva naišla do melodije, tu je napisala tekst, pozvala me da poslušam, rekla sam da je ludilo i melodija i tekst. Sugerisala sam par reči što se tiče mog dela, Jelena je to super prihvatila. Da mi je neko rekao da ćemo nas dve tako dobro sarađivati, ne bih verovala. Očekivala sam da ćemo se malo koškati, da će biti borbe, ali sve je išlo neverovatno glatko - ispričala je mlada zvezda.

Bonus video:

00:33

Milica Pavlović pokazala svu intimu

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.