OVO JE ROĐENA SESTRA MILENE RADULOVIĆ! LIČE KAO JAJE JAJETU: Otkriveno KAKO se slažu, LEPOTICE na kvadrat!
Milena Radulović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

podrška

OVO JE ROĐENA SESTRA MILENE RADULOVIĆ! LIČE KAO JAJE JAJETU: Otkriveno KAKO se slažu, LEPOTICE na kvadrat!

Poznata glumica u najvažnijim trenucima ima uz sebe svoje najmilije, koji su joj velika podrška u teškoj borbi za koju se osmelila

Objavljeno:

Glumica Milena Radulović juče se u Višem sudu u Beogradu suočila s Miroslavom Aleksićem, svojim nekadašnjim učiteljem glume, kog je optužila za silovanje dok je kao maloletna pohađala njegovu školu.

Podsetimo, Miroslav Mika Aleksić je optužen za četiri krivična dela silovanje, od toga dva u produženom trajanju i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja.

Optužilo ga je sedam devojaka, među kojima su Milena i glumica Iva Ilinčić.

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Na dan koji je bio jedan od najtežih u životu istaknute mlade glumice, Milena Radulović imala je veliku podršku, pa su uz nju, pored dečka Ognjena Jankovića, bile kolege i njena porodica.

Uz roditelje Aleksandru i Stevana, kraj Milene je bila njena sestra Anja Radulović, koja je uvek pored nje u važnim trenucima. Anja je, inače, takođe prošla kroz dramski studio Miroslava Aleksića.

Anja nije javna ličnost, te se ne eksponira u medijima, ali glumica često deli njene fotografije, koje svedoče o njihovom sjajnom odnosu i tome da su i prijateljice uz to što ih vežu sestrinske veze.

Jedna drugoj su najveća podrška
Jedna drugoj su najveća podrškafoto: Instagram printscreen/mileena_radulovic

Mediji su ranije pisali da je sestra Milene Radulović studentkinja Fakulteta primenjenih umetnosti, a uz to je aktivna i u porodičnoj firmi.

Obe sestre očigledno su nasledile majčinu lepotu, a iako je Anja nešto mlađa, glumica i ona na prvi pogled deluju kao bliznakinje, a neguju i sličan odevni stil. Kako je jednom prilikom ispričala je njihova majka, obe devojčice su od detinjstva bile zainteresovane za razne sportove i umetnosti.

– Milena i njena mlađa sestra Anja su išle na plivanje, tenis, ples, slikanje – rekla je ona u jednom intervjuu.

Anja i Milena imaju odličan odnos!
Anja i Milena imaju odličan odnos!foto: Instagram printscreen/mileena_radulovic

Bonus video:

00:13

Milena Radulović uz pesmu proslavila 27. rođendan

(Espreso/Glossy)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.