POZADINA SVEGA! Espreso otkriva u kakvom su odnosu Milena Radulović i bivša žena Ognjena Jankovića: ISTINA U LICE
Espreso je saznao u kakvom su odnosu ove dve dame, Foto: © ATA Images

SAZNAJEMO

POZADINA SVEGA! Espreso otkriva u kakvom su odnosu Milena Radulović i bivša žena Ognjena Jankovića: ISTINA U LICE

Ognjen je Milenina velika podrška, a sada vam otkrivamo u kakvom su odnosu njegova bivša i sadašnja

Objavljeno: 14:08h

Uspešna i hrabra glumica Milena Radulović je prva izašla u javnost i prijavila svog učitelja glume Miku Aleksića za seksualno zlostavljanje.

Baš juče je ova hrabra žena bila glavna tema medija i javnosti, kako zbog potresnog svedočenja i suočavanja sa Mikom, tako i zbog svog novog emotivnog partnera.

Njena podrška tokom svedočenja bio je Ognjen Janković, frontmen grupe „Beogradski sindikat“ i reditelj. On ju je snažno stegao za ruku dok su koračali ka Palati pravde.

Ognjen je Milenina velika podrška
Ognjen je Milenina velika podrškafoto: Petar Aleksić

Već smo pisali biografiju čoveka koji je nakon razvoda sa bivšom voditeljkom Bojanom Janković sreću pronašao pored glumice, a izvor za Espreso je rešio da progovori o tome u kakvom su odnosu ove dve dame.

Ognjen i Bojana su u julu 2022. godine, stavili tačku na brak i posle 15 godina zajedničkog života. Ova vest je iznenadila mnoge budući da su važili za skladan par.

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Bojana i Ognjen su u super odnosima posle razvoda. Oboje brinu o ćerkama, nema svađe, odgovorni su roditelji i pre svega prijatelji. Znam to jer sam Bojanin blizak prijatelj i znam kakva je žena. Ona je divna majka, a brak nisu uspeli da sačuvaju, što je sasvim ok. Bolje dobar razvod nego loš brak. Bojani nije smetalo kada je čula da je Ognjen sa Milenom - počeo je izvor blizak Bojani za Espreso i dodao:

Vest o razvodu Bojane i Ognjena iznenadila je mnoge budući da su važili za skladan par
Vest o razvodu Bojane i Ognjena iznenadila je mnoge budući da su važili za skladan parfoto: Antonio Ahel/ATAImages

- On je napustio stan, ona tu živi sad sa ćerkama, i sve je u najboljem redu. Njih dve su se čak i upoznale i sasvim normalno funkcionišu. Čak su i njegove ćerke super prihvatile Milenu, nema problema. Kažem vam, najnormalniji mogući odnos, a Ognjen vodi računa da sve bude kako treba. Bojani je čak i drago što je on našao svoju sreću pored Milene.

Podsetimo, Milena je juče do detalja odgovorila na svako pitanje koje joj je postavio Aleksićev adokat Zoran Jakovljević, a celo svedočenje možete pročitati OVDE.

U savršenom odnosu
U savršenom odnosufoto: © ATA Images

Bonus video:

00:31

ADVOKATI OTKRIVAJU DETALJE SASLUŠANJA MILENE RADULOVIĆ: Glumica teško podnela, imamo samo JEDNU molbu! (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso / Milica Stanimirović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.