STANIJINA MAJKA SE SKINULA U ŠESTOJ DECENIJI PA MUŠKARCIMA POMUTILA UM: Dokazala da krv nije voda (FOTO)
Stanija Dobrojević, Foto: Printscreen/Instagram/stanijadobrojevic

vatra

STANIJINA MAJKA SE SKINULA U ŠESTOJ DECENIJI PA MUŠKARCIMA POMUTILA UM: Dokazala da krv nije voda (FOTO)

Slavica Dobrojević često obraduje muški pol svojim objavama na Instagramu

Objavljeno:

Stanija Dobrojević poslednjih dana bila je u centru skandala zbog veze sa oženjenim muškarcem Asminom Durdžićem, za kojeg tvrdi da nije znala da je bio u braku.

Ipak, njegova bivša partnerka,Aneli Ahmić pri ulasku u rijaliti "Zadruga 7 elita" pričala je da joj je starleta rasturila brak.

Stanija je potom navodno raskinula sa Asminom, te je otputovala na Zanzibar, odakle se redovno na Instagramu. Ona je veoma aktivna na pomenutoj mreži gde svakodnevno deli provokativne fotografije.

Starleta privlači veliku pažnju svojim izgledom, a ona je jednom prilikom pokazala svoju majku i otkrila da je od nje nasledila lepotu.

Da krv nije voda govori činjenica da je mama Slavica postala prava senzacija otkako je otvorila nalog na Instagramu, a mnogi su ostali u šoku kada su videli kako Stanijina majka Slavica izgleda u 60. godini.

Na njenom profilu na pomenutoj društvenoj mreži pretežno se nalaze fotke sa ćerkom i sinom, ali i nekoliko onih na kojima je pokazala i kako ona ume da uživa.

Stanijina majka može se pohvaliti izvajanim telom i sjajnom figurom, a to je i dokazala kada je objavila fotografije u kupaćem kostimu i tom prilikom pokazala zgodno telo.

Stanija Dobrojević poslednjih nekoliko meseci provela je uživajući u putovanjima po Srbiji i svetu, a društvo su joj pravili članovi porodice sa kojima je vrlo bliska.

Starleta je tokom boravka na Kopaniku u nekoliko navrata pokazala svoje izvajano telo, a pored napornih treninga i izbalansirane ishrane za njen izgled definitivno je zaslužena i genetika.

Bonus video:

00:30

Stanija Dobrojević

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.