SRPSKOJ GLUMICI NUDILI NOVAC DA JOJ LIŽU ŠTIKLE: Fetišari je terali da UMAČE STOPALA U MED, glumica FRAPIRALA sve
Ivana Dudić, Foto: Sonja Spasić

podelila

SRPSKOJ GLUMICI NUDILI NOVAC DA JOJ LIŽU ŠTIKLE: Fetišari je terali da UMAČE STOPALA U MED, glumica FRAPIRALA sve

- Imam fanove koji mi nude svašta, otkriva lepa glumica

Objavljeno: 08:13h

Glumica Ivana Dudić zbog sve brojnijih uloga koje tumači u srpskim serijama, postaje sve omiljenija kod publike, a evidentno je i da pleni lepotom i šarmom.

Kako i sama kaže uvek je prirodna i opuštena, a takvu i sebe predstavlja na društvenim mrežama, u šali zna da kaže da je Instagram njena lična karta :

– Ja sam uvek opuštena kako sam uživo, tako sam i na društvenim mrežama, nema tu foliranja, ista sam i tako se i svojoj publici predstavljam.

1 / 3 Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Među fanovima koji podržavaju njen glumački rad, našli su se i ljubitelji stopala koji su Ivanini verni fanovi, i sama kaže da ih nekada počasti fotografijom gde joj se stopala naziru :

– Nemam afinitete prema tim stopalima, stopala kao stopala, hodam na njima i hvala im na tome, ali zaista imam fanova koji mi nude svašta, nude mi novac za slike, za snimke stopala. Ljudi izgleda nemaju preča posla, pa očekuju da sam toliko luda da snimam stopala u medu, peni… Evo da vam ispričam jednu eksluzivnu priču, skoro mi je jedan pratilac poslao poruku da bi mu uplatio jednu ozbiljnu sumu novca, a zahtev je da bio da se nađemo u centru grada i da mi on liže štikle. Eto, pa vi vidite kakve ja sve zahteve dobijam – nasmejano nastavlja Ivana.

– Ma meni je to sve smešno, moja kozmetičarka se šali da možemo ozbiljan biznis da razvijemo, ona bi mi lakirala nokte a ja slikala stopala i tako zarađivala – otkriva lepa glumica.

Bonus video:

00:28

Glumica Ivana Dudić pala u sevdah

(Espreso/Srpski portal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.