ZNATE LI ČIME SE EMINA JAHOVIĆ BAVILA PRE PEVANJA? U sve umešana OVA koleginica, za 3 života NEĆETE pogoditi
Emina Jahović, Foto: Dragan Kadić

zanimljivo

ZNATE LI ČIME SE EMINA JAHOVIĆ BAVILA PRE PEVANJA? U sve umešana OVA koleginica, za 3 života NEĆETE pogoditi

Elma Sinanović otkrila nepoznate detalje o sebi

Objavljeno:

Elma Sinanović, jedna je od najomiljenijih domaćih pevačica, bez čijih pesama poput, „Ah, tugo, tugo“, „Korak do dna“, „Čarobno, čarobno“ i mnogih drugih, nijedno veselje ne može da prođe.

Legendarna pevačica završila je novinarstvo i u Novom Pazaru je imala svoju televiziju, a najveća želja joj je bila da bude profesorka Engleskog jezika.

Ipak, njen životni put otišao je u suprotnom pravcu, kada je upoznala svog pokojnog supruga Smaila Sinanovića, koji je kako i sama ističe zaslužan za sve što je postigla u životu.

– Suprug je bio moja najveće podrška i vetar u leđa, da nije bilo njega, iskreno ne znam ni da li bih se bavila muzikom. On je nekako uvek bio taj koji me je gurao da snimam. U početku, što se tiče tih tekstova i saradnika, nisam mogla da postignem to što sam želela. Tek posle trećeg CD-a mi se nekako izbistrilo sve i onda sam počela da slušam muziku – rekla je Elma.

Pevačica je imala svoju televiziju
Pevačica je imala svoju televizijufoto: Instagram printscreen/elmasinanovic_official

Iz braka sa Smailom Sinanovićem, Elma ima ćerku Huliju, koja je talenat za muziku nasledila od majke, ali sada nije sigurna da bi volela da se bavi pevanjem. Pravu ambiciju je pokazala sa 17. godina, kada se sama prijavila u Nemačkoj na jedno muzičko takmičenje.

– U svojoj 17. godini se sama prijavila na „Voice of Germany“. Kada su je čuli, odmah su odlučili da joj sve obezbede. Ja sam u tom momentu, bila u šoku kada mi je saopštila i nisam mogla da podnesem činjenicu da ostane u Nemačkoj da živi, jer imam samo nju. Rekla sam joj da ne može. Ona odlično priča Engleski i Nemački, ali sam joj tada pokvarila planove – dodala je pevačica kroz osmeh.

1 / 4 Foto: Nemanja Princolio

Gostujući u emisiji „Vikend iz Prvog reda“, legendarna pevačica, osvrnula se na vreme kada je sa suprugom u Novom Pazaru, držala televiziju na kojoj je Emina Jahović, radila kao voditeljka vremenske prognoze.

– Emina je bila najlepša voditeljka vremenske prognoze ikada, na bilo kojoj televiziji. Bila je kao bombonica. Kratko joj je to bilo interesantno. Želela je uvek da peva i ja sam joj pomogla da dođe do Dina Merlina. Bilo je tih razgovora, gde su joj našli neke crnogorske kompozitore, ali ja sam odmah rekla da to ne rade i da je odvedu kod njega. Ljudi su me poslušali i u startu je napravila to što treba – dodala je Elma.

Bonus video:

03:58

S MUSTAFOM NE KOMUNICIRAM Emina Jahović progovorila za KURIR, konačno priznala ISTINU, otkrila sve o deci i vaspitavanju

(Espreso/Srpski portal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.