MILE KITIĆ KAKVOG NISTE IMALI PRILIKE DA VIDITE! Gledajte novu sezonu emisije "dIvan show" danas na Kurir TV
dIvan show, Foto: Kurir

ne propustite

MILE KITIĆ KAKVOG NISTE IMALI PRILIKE DA VIDITE! Gledajte novu sezonu emisije "dIvan show" danas na Kurir TV

Autor i voditelj najzabavnije popodnevne emisije, Ivan Gajić, ugostio je legendarnog pevača narode muzike

Objavljeno:

Posle letnje pauze, u kojoj su gledaoci uživali u najzanimljivijim momentima iz prve sezone emisije „dIvan show“, ovog vikenda na kanalu Kurir televizije počinju nove epizode sa sjajnim gostima!

Autor i voditelj najzabavnije popodnevne emisije, Ivan Gajić ugostio je legendarnog pevača narode muzike Mileta Kitića koji je svojim pričama ostavio sve bez teksta u studiju.

Gledaoci će imati prilike da čuju do sada neke neispričane priče, saznaju zanimljive stvari ali i uživaju u neprolaznim hitovima. Mile je iskreno i bez ustezanja odgovarao na sva Ivanova pitanja, a u drugom delu emisije veseloj ekipi se priključila i mlada muzička nada Milica Jokić. Pevači su se odlično snašli i u igricama, koje su u ovoj sezoni osvežene novim, „vrućim“ izazovima.

Divan Show
foto: Kurir

Kao i prethodne sezone, Milica Stanimirović se u jednom delu emisije priključuje Ivanu u studiju, dok Maša Kostić u svom „Izazovu“ nastavlja javne ličnosti da stavlja na muke. Marija Vitez je imala pune ruke posla u modnom kutku u ocenjivanju stajlinga poznatih, a kako je obećala, biće mnogo oštrija nego u prvoj sezoni.

Divan Show
foto: Kurir

Dobra zabava i pozitivna atomosfera vas i ove subote očekuje na kanalu Kurir televizije od 15 časova.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.