SVE SE NEMA, A... KAĆA KUPILA GOBELJIĆU BRUTALNU STVAR: Iznenadila ga DEBELO, od cifre BOLI GLAVA!
Katarina Grujić, Foto: Instagramprintscreen/katarinagrujic.doll

svaka joj čast

SVE SE NEMA, A... KAĆA KUPILA GOBELJIĆU BRUTALNU STVAR: Iznenadila ga DEBELO, od cifre BOLI GLAVA!

Pevačica je svom suprugu kupila poklon o kome većina ljudi može samo da sanja

Objavljeno: 18:21h

Katarina Grujić kupila je svom suprugu Marku Gobeljiću za 31. rođendan "roleks" od 40.000 evra!

Pevačica je odlučila da ga iznenadi poklonom koji je on odavno sam sebi želeo da kupi, ali mu je bilo žao da daje toliki novac. Umesto na sebe, uvek je trošio na ćerkicu Katju i na suprugu, koja mu je sada vratila istom merom.

- Marko ima nekoliko ručnih satova ovog brenda, a svojevremeno je i Kaći kupio "roleks" za godišnjicu veze. Međutim, ovaj mu se odavno svideo, ali mu je bilo žao da daje 40.000 evra za njega. Umesto sebi, kupovao je Kaći skupoceni nakit marke "kartier", a za nekoliko narukvica i minđuša dao je i više nego što košta ovaj sat. Zato je Kaća sada odlučila da mu se revanšira i pokloni baš ono što je on želeo oduvek - ispričao je izvor blizak ovom sportsko-estradnom bračnom paru i dodao da je pevačica u tajnosti izdvajala novac od nastupa i od bakšiša, da on ne zna.

Sav novac dele i sve je zajedničko
Sav novac dele i sve je zajedničkofoto: Printscreen/Instagram/katarinagrujic.doll

- Marko i Kaća imaju zajednički račun i isti novčanik. Nikada nisu imali "njegove" i "njene" pare, pa joj nimalo nije bilo lako da "ušteka" od njega toliki novac, a da on ne provali. Mesecima je trajala njena tajna akcija, uključujući i čekanje da joj poručeni sat stigne na adresu.

Kako je izvor za domaće medije još rekao Marko se umalo nije srušio kada je ugledao Kaću na aerodromu u Atini, a posebno kada mu je uručila zelenu kutijicu poznatog brenda.

On sada živi u Atini
On sada živi u Atinifoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Gobeljić se nedavno preselio u Grčku, gde je potpisao novi poslovni angažman za fudbalski klub Kifisija. Njegova nova adresa stanovanja je Atina, a Kaća je odlučila da ga iznenadi u ponoć i da sa njim proslavi njegov rođendan. On nije znao šta ona planira, a kada mu se javila s aerodroma i rekla da dođe po nju, bio je u šoku - ispričao je izvor za Informer.

Ova saznanja je potvrdila pevačica.

- Nisam mogla ni da zamislim scenario u kojem Marko i ja za njegov najradosniji dan nismo zajedno. Što se poklona tiče, ne bih pričala o tome šta sam kupila i koliko sam to platila, jer je neumesno. Nama nikada nije bilo važno šta koliko košta, već da osluškujemo i ispunjavamo želje jedno drugom - rekla je Kaća.

Bonus video:

01:40

KATARINA GRUJIĆ KONAČNO OTKRILA: Evo zašto se u javnosti pojavljuje bez svog supruga Marka Gobeljića!

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.