PRE 23 GODINE MIHA JE OVOJ CRNOGORKI SPASIO ŽIVOT: Platio joj lečenje, HUMANOST JE BILO NJEGOVO DRUGO IME
Siniša Mihajlović, Foto: Profimedia

niste znali

PRE 23 GODINE MIHA JE OVOJ CRNOGORKI SPASIO ŽIVOT: Platio joj lečenje, HUMANOST JE BILO NJEGOVO DRUGO IME

Srce Siniše Mihajlovića bilo je ogromno

Objavljeno: 00:08h

Srce Siniše Mihajlovića zauvek je prestalo da kuca tog pretužnog 16. decembra 2022. godine.

Srce velikog čoveka, kakav se možda više nikada neće roditi, umorilo se od prejakog neprijatelja, koji je nažalost uzeo njegov život. Ali, upravo to srce nebrojeno puta pomoglo je i spasilo tuđe živote.

Tako je malo je poznato da je pre mnogo godina devojčici Nikolini Radunović iz Podgorice, upravo Siniša spasao život.

Pre više od dve decenije Nikolini je Siniša pomogao da preživi, tako što joj je platio operaciju srca i troškove lečenja.

Kada je pre, sada već skoro četiri godine, saznala da se Siniša razboleo, bila je veoma potresena i tada je na svom profilu na Fejsbuku napisala:

- Jutro, 13. jul 2019. godine... Prva vest koju čitam vezana je za Sinišu Mihajlovića. "Bolestan je", kažu, "vodi životnu borbu".

Moj Siniša?

Siniša, čija fotografija zauzima naslovni ekran mog telefona? Taj Siniša, Mihajlović Siniša - čovek, fudbaler, rodoljub, humanista, otac, muž i veličina u svakom pogledu.

Pre 19 godina, omogućio si mi život. Omogućio si mi ono što sam sad, da živim život koji živim, da koračam putevima kojima koračam, da osećam, želim, volim - a tebe možda i ponajviše.

Volela bih da ti mogu pomoći, kao što si ti meni pomogao. Volela bih da ti mogu doći u posetu, kako si ti to činio. Ali ne mogu. Moja jedina pomoć će biti u molitvama - za još jednu tvoju pobedu. Moliću se Bogu, u kojeg oboje verujemo.

U nadi da te neće uskratiti za svoju milost. U nadi da neće zaboraviti tvoju velikodušnost i da će ti pružiti ruku isto kao što si je ti pružao hiljadama ljudi za svojih pola veka.

Miha, legendo... Miha, kralju... Miha....Bori se! Izdrži! Pobedićeš."

Nažalost, Mihajlović nije uspeo da dobije najvažniju bitku, a tim povodom Nikolina se slomljena od bola oglasila na svom Fejsbuku uz kratak komentar:

- Hvala ti!

Bonus video:

01:18

Siniša Mihajlović se oženio po 3. put (VIDEO)

(Espreso/Gloria)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.