ŠTA MU SE DESILO? Glumac kojeg smo svi voleli u PORODIČNOM BLAGU promenio lični opis, ovo je FRAPIRAJUĆE (VIDEO)
Ljubiša Barović, Foto: Printscreen/RTS

neverovatno

ŠTA MU SE DESILO? Glumac kojeg smo svi voleli u PORODIČNOM BLAGU promenio lični opis, ovo je FRAPIRAJUĆE (VIDEO)

U ulozi Boška divljaka je osvoji srca mnogih

Objavljeno: 16:53h

Uz seriju „Porodično blago” odrasle su brojne generacije, a ovo ostvarenje je nekoliko puta reprizirano. Replike glavnih aktera se i dan danas prepričavaju, a glumci ove serije su i dalje mnogima omiljeni.

Tika Špic, Đoša, Beban, Trajko, Lister, Brando, Čupka, Kokan, Bisenija, Mikser i Ruška su definitivno omiljeni junaci ove serije, ali i Boško Divljak, sporedni lik u ovom ostvarenju, ali nikako zanemarljiv.

Ovu ulogu, timačio je Ljubiša Barović, koji nakon ovog angažovanja nije preterano bio aktivan na malim ekranima. Sada je isplivao jedan snimak na Instagram profilu pevača Pavla Dejanića, gde se Barović latio mikrofona, a kako danas ima sedu kosu i nosi naočare, te bi ka malo ko prepoznao.

Inače, ono što je poznato jeste da je glumac radio u pozorištu u Leskovcu i Novom Sadu, kao i da je prvak Šabačkog pozorišta. Režirao je za decu predstave: „Pepeljuga”, „Natalija i gusari” i „Trnova ružica”. Za iste predstave je napisao tekstove kao i za predstavu „Bajka o bajatom pasulju”.

Bonus video:

03:03

MNOGO JE KRVI, VULGARNOSTI I GRUBOSTI: Čuveni Tika Špic iz Porodičnog blaga NIKAD OŠTRIJE o kolegama: To je NEGLEDLJIVO!

(Espreso/24 Sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.