OVE 4 VANSERIJSKE RIBETINE JE VOLEO BOGDAN BOGDANOVIĆ: Najveći ZAVODNIK među košarkašima, ALAL MU VERA!
Bogdan Bogdanović, Foto: Nenad Kostić

zgodne!

OVE 4 VANSERIJSKE RIBETINE JE VOLEO BOGDAN BOGDANOVIĆ: Najveći ZAVODNIK među košarkašima, ALAL MU VERA!

Samo jednu je pokazao na Instagramu

Objavljeno:

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović (30), koji već godinama igra za NBA tim Atlanta Hoksa, pre nekoliko dana je postao kapiten reprezentacije Srbije.

Popularni sportista oduševljava svojim igrama na košarkaškom terenu, a uvek je važio i za miljenika devojaka.

Bogdanović, međutim, nikada nije pričao o svom privatnom životu, ali je nekoliko njegovih veza dospelo do javnostim, a među onima koje su uspele da osvoje njegovo srce ima i nekoliko dobro poznatih imena.

Prema pisanju medija, Bogdan Bogdanović je početkom 2014. godine uplovio u romansu s manekenkom Anjom Škuletić, a tokom njihove veze on je više puta delio njihove romantične trenutke na Instagramu.

BOGDAN BOGDANOVIĆ I ANJA ŠKULETIĆ BILI SU U SKLADNOJ VEZI
BOGDAN BOGDANOVIĆ I ANJA ŠKULETIĆ BILI SU U SKLADNOJ VEZIfoto: BOGDANBOGDANOVIC/INSTAGRAM

Jednom prilikom je podelio da mu se ona pridružila i na pripremama, a pisalo se o njihovoj velikoj ljubavi. Ona je, međutim, potrajala do 2015. godine, kada su se razišli, a Anja se potom udala za manekena Dušana Šušnjara, s kojim je zasnovala porodicu.

Čuvena je i Bogdanovićeva veza s glumicom Jovanom Stojiljković, koju smo gledali u nekim od najuspešnih domaćih ostvarenja, uključujući seriju "Južni vetar" i film "Vera".

Mediji su pisali da se par upoznao preko glumice Jelisavete Orašanin Teodosić, kao i da su se verili samo pet meseci kasnije. Kako je njihova zajednička prijateljica otkrila za Gloriju, ona mu je i ranije privukla pažnju ulogom u filmu "Panama", a svidelo mu se što je ostala skromna i pored velikog uspeha.

– Dopalo mu se što je posle ogromne popularnosti koju joj je to ostvarenje donelo, ona ostala skromna i tiha – rekao je anonimni izvor.

JOVANA STOJILJKOVIĆ I BOGDAN BOGDANOVIĆ BILI SU U VEZI KAD JE ON TEK OTIŠAO U AMERIKU
JOVANA STOJILJKOVIĆ I BOGDAN BOGDANOVIĆ BILI SU U VEZI KAD JE ON TEK OTIŠAO U AMERIKUfoto: NEBOJŠA MANDIĆ

Najpoznatija ljubav Bogdana Bogdanovića bila je ona s teniserkom Olgom Danilović, inače ćerkom legendarnog košarkaša Predraga Saše Danilovića.

Oni su zajedno proveli dve godine, a nijednom nisu govorili javno o svojoj vezi.

– Kada su to Bogdanove prilike dozvoljavale, vreme bi zajedno provodili u Beogradu, a dok je bio u Americi Olga je odlazila kod njega. Svaki slobodan trenutak od sportskih obaveza provodili su skupa. Za sve u okolini važili su za skladan par – rekao je jednom prilikom izvor za Blic.

SRPSKA TENISERKA OLGA DANILOVIĆ JE DVE GODINE BILA U VEZI S BOGDANOM BOGDANOVIĆEM
SRPSKA TENISERKA OLGA DANILOVIĆ JE DVE GODINE BILA U VEZI S BOGDANOM BOGDANOVIĆEMfoto: Profimedia

Međutim, oni su se posle dve godine rastali, bez teških reči i u prijateljskim odnosima.

– Svi su bili iznenađeni kada se saznalo da odnedavno nisu zajedno. Mnogo su pričali o budućnosti njihove veze i shvatili da svako od njih ima različita mišljenja za period koji je pred njima. Odlučili su da se u prijateljskom tonu rastanu i da posle svega ostanu u kontaktu jer imaju veliki broj zajedničkih prijatelja, preko kojih su se inače i upoznali. Svako je slobodu iskoristio kako bi se posvetio svojim obavezama – rekao je tada izvor blizak paru.

Još jedna manekenka koja je navodno osvojila srpskog košarkaša je lepotica i dizajnerka Britani Neta, koja je svojevremeno bila prva pratilja na izboru za Mis Nju Džersija.

Nije poznato kada su se zaljubili naš Bogdan i lepa Amerikanka, kao ni jesu li još uvek zajedno.

Bonus video:

01:48

Bogdan Bogdanović posle finala

(Espreso/Glossy)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.