NEKO SE STIDI A NEKO JE PONOSAN: Kako su naše zvezde zaradile prve pare, a tek kako i na šta su ih potrošile...
Foto: Nebojša Mandić, Dragan Kadić, Damir Dervišagić

prve pa najslađe

NEKO SE STIDI A NEKO JE PONOSAN: Kako su naše zvezde zaradile prve pare, a tek kako i na šta su ih potrošile...

Nema kome prve pare nisu najslađe, tako i našim zvezdama

Objavljeno:

Kao što se velike holivudske zvezde ne stide svojih poslova u mladosti, tako se ni naše javne ličnosti ne libe da otkriju kako su zaradile prvi honorar.

Čime su se naše zvezde bavile pre nego što su postale slavne, na šta su potrošili prvi honorar, da li bi danas mogli da rade taj posao...

foto: Story

Milica Pavlović

Seksi pevačica je radila u štampariji.

- Moj prvi i jedini posao pre pevanja bio je u štampariji u Švajcarskoj. Na početku sam radila najteže poslove. Prenosila kutije, lepila nalepnice, a kasnije sam radila na traci. Od prve plate sam baki i deki renovirala kuhinju. I danas bih mogla da se bavim tim poslom jer je dobro plaćen i stvarno sam ga dobro obavljala. Verovatno se ne bih zadržavala na duže staze u štampariji.

foto: News1/Filip Plavčić

Ceca Ražnatović peva od svoje 10. godine.

- Prvi dinar sam zaradila odavno. Čekajte da se setim... Da, to je bilo kada sam imala samo deset godina i bilo je u mom rodnom kraju, u Žitorađi. Naravno, zaradila sam ga pevanjem. Čim sam uzela mikrofon, počela sam da zarađujem. Nije to bilo mnogo para, ali meni je bilo veliko kao kuća. To sam prosledila roditeljima. Pošto je moja pevačka karijera krenula uzlaznom putanjom, već sa 18 godina sam kupila prvi stan.

foto: Luka Sarac

Danijela Buzurović bila je manekenka.

- Kao i svaka devojčica, poželela sam da vidim šta se dešava u svetu manekenstva. To je bilo jedno lepo iskustvo od 17. do 19. godine. Snimila sam reklame, radila revije domaćih kreatora. Na slici sam ja na jednoj od mojih prvih revija za koje sam dobila honorar i tada sam bila veoma ponosna na sebe.

foto: Printscreen Instagram

Jelena Karleuša je pevanjem zaradila prve pare.

- Prvi honorar-sa 10 godina.Svirala sam Jasaru Ahmedovskom "Jagnje moje malo" na flauti.Dao mi je 500 maraka. Divna mi je uzela #TraumeIzDetinjstva

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.