OVA ŽENA RUŠI ZAKON PRIRODE, SILA GRAVITACIJE JOJ NE MOŽE NIŠTA: Pogledajte Lidiju (61) kad ISTURI bujni DEKOLTE
Lidija Vukićević, Foto: Instagram printscreen/lidijavukicevic

GRMI!

OVA ŽENA RUŠI ZAKON PRIRODE, SILA GRAVITACIJE JOJ NE MOŽE NIŠTA: Pogledajte Lidiju (61) kad ISTURI bujni DEKOLTE

Šarmantna dama još uvek izgleda kao milion dolara.

Objavljeno:

Glumica Lidija Vukićević (61) nastavlja da ruši sve granice i zakone prirode. Posle neverovatnog leta gde je objavljivala vrele fotografije u kupaćem kostimu, objavila je i jednu sa svadbe na kojoj je nedavno bila gost.

Usledila je prava pomama na društvenim mrežama, a komplimente je dobila sa svih strana. Nije tajna da joj na izgledu čestitaju i dame, jer nema imunih na njen izgled.

Glumica se ovoga puta pojavila u ultrakratkoj crnoj haljini neobičnog kroja. Naime, kreacija je imala veoma dubok dekolte, a Vukićevićeva je svesno rešila da joj se ispod crne haljine vidi beli brushalter, budući da se uklapao uz ostale bele detalje na kreaciji.

Ogromna bela satenska ruža na reveru bila je samo jedan detalj, dok su drugi bili rukavi koji su se spuštali u vidu košulje. Kreacija je bila kratka, a i pored toga imala je šlic na boku, pa su do izražaja došle i Lidijine vitke noge.

Lidija je poznata kao dama koja nigde ne kreće bez čarapa sa likrom, a izgleda da ovde nisu bile u pitanju duge čarape, već samodržeće. Naime, Lidija je sve fanove na Instagramu, kojih broji 256.000 počastila i selfi snimkom u ovom izdanju.

Snimak je obuhvatio njen dubok dekolte, a kameru telefona je spustila i na kreaciju koja je otkrila njen savršen uzan struk, ali i početak samodržećih čarapa. Celu kreaciju zaokružila je krem salonkama. Dugu loknastu crnu kosu koja je oduvek bila njen zaštitni znak pustila je da opušteno pada.

- Svadba - kratko je napisala glumica.

Bonus video:

01:19

ZA NJU SU GODINE SAMO BROJ! Lidija Vukićević zasenila Crnu Goru: Glumica tip - top sređena uživa u sunčanim danima

(Espreso/Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.