POJAVILE SE FOTKE SA VENČANJA NIKOLINE PIŠEK: Ovakvu MLADU nikad pre niste videli, izgledala ko BOGINJA
Nikolina i Vidoje, Foto: prentscreen / instagram/nikolina_pisek

zanimljivo

POJAVILE SE FOTKE SA VENČANJA NIKOLINE PIŠEK: Ovakvu MLADU nikad pre niste videli, izgledala ko BOGINJA

Venčanju su prisustvovali samo najbliži

Objavljeno: 09:43h

Ljubav Nikoline Pišek i Vidoja Ristovića prekinuta je iznenada, na najtužniji mogući način - njegovom preranom smrću. Iako su posle toga razne stvari isplivale na površinu, palo puno ružnih reči, ono što niko ne može da porekne jeste da je ovaj par imao venčanje kao iz bajke.

Ovaj događaj privukao je pažnju medija iz regiona, jer je to bilo venčane koje nije mogao svako da priušti. Njih dvoje su imali 70 zvanica, kojima je bio plaćen avionski prevoz i smeštaj u hotelu.

Mlada je blistala u venčanici američke modne kreatorke Monik Lilije, dok joj je ruku krasio verenički prsten Kartije optočen brilijantima. Vidoje je nosio odelo sa potpisom Dior.

- Sve zvanice su bili smeštene u „Metropolu“. U kasnijim popodnevnim satima 2. septembra skoro svi su bili na okupu osim nekolicine koji su došli narednog dana kako bi prisustvovali samom venčanju i proslavi pored bazena. Posle svečane večere u restoranu „Ćiprijani“, otišli smo u kazino „Monte Karlo“ - pričala je Nikolina povodom venčanja, pa dodala:

- Veče pre toga, kada smo bili samo nas dvoje, Vidoje je bio srećne ruke. Narednog dana muški deo društva je uglavnom gubio, a ja sam dobijala. Sve skupa, kada se sabere i oduzme, Vidoje i ja smo tokom dve večeri kockanja bili „na nuli“. Sutradan svi su imali slobodno vreme, do večernjih časova, kada je zakazan koktel pored bazena hotela, pre ceremonije venčanja.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.