ŽENE MAŠTALE O NJEMU, OČARAO SVOJOM LEPOTOM: Evo kako danas IZGLEDA najbolji DASA Juge
Glumac, Foto: prentscreen/youtube/Filmski Almanah

nekad i sad

ŽENE MAŠTALE O NJEMU, OČARAO SVOJOM LEPOTOM: Evo kako danas IZGLEDA najbolji DASA Juge

Stekao je veliku popularnost na našim prostorima

Objavljeno:

U bivšoj državi bio je jedan od najtraženijih i najomiljenijih glumaca. Sa raspadom zemlje Milan Štrljić se povukao u ilegalu i odselio iz Beograda u Split, gde je postao upravnik Hrvatskog narodnog kazališta. Tu i tamo smog a gledali u nekim serijama, a pominjali uglavnom u vezi sa ćerkom, takođe glumicom, Ivom Štrljić.

Kako danas izgleda jedan od najzgodnijih Jugoslovena? Pre nego što bacite pogled na fotografiju, imajte u vidu da je u martu proslavio 71. rođendan.

Rođen je u Tordincima, između Vinkovaca i Borova, a kao desetogodišnji dečak preselio se u Split, gde je nastavio školovanje. Glumu je završio na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu i u glavnom gradu tadašnje Jugoslavije ostao da živi i radi.

U prvom braku sa Slavicom, balerinom Pozorišta na Terazijama, dobio je ćerku Ivu, dok iz drugog, sa Dašom, ima sina Frana.

Milan je u Splitu osnovao Umetničku akademiju, ali stiže da se bavi i svojim poslom. Gledali smo ga, između ostalog, u popularnoj telenoveli “Larin izbor”, a od prošle godine angažovan je u seriji “Kumovi”.

Za potrebe ovog televizijskog projekta, najgledanijeg u Hrvatskoj u sezoni 2022/23, slavni glumac je prvi put u životu pustio bradu. Spremaju se i nove epizode. Za dnevnik.hr Štrljić je nedavno otkrio da ga je razveselio povratak na set, a obradovao se i druženju sa kolegama.

- Ko kaže da je teško, nije istina. Nekome je možda teško da rano ustane, ali meni nije, meni je to radost. Ja volim svoj posao, volim i kolege, a nedelju-dve odmora dovoljne su da se čovek resetuje

Atmosfera na snimanju je doslovno porodična, dodaje. Na pitanje koliko sličnosti ima sa likom koji tumači, Stipanom Macanom, Milan je u šali odgovorio: “Nemam nikakve, osim što je brada moja”.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.