NEMA ŠANSE DA POGODITE ŠTA RADI MEMEDOVIĆ NAKON OTKAZA NA RTS-U: Jedna objava sve DOKAZUJE, je li realno OVO?
Jovan Memedović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

IZNENADIĆETE SE

NEMA ŠANSE DA POGODITE ŠTA RADI MEMEDOVIĆ NAKON OTKAZA NA RTS-U: Jedna objava sve DOKAZUJE, je li realno OVO?

Jovan Memedović posle otkaza posvetio se stvarima koje ga ispunjavaju

Objavljeno: 12:48h

Voditelj Jovan Memedović posle otkaza koji je dao na RTS-u gde je godinama u neku ruku bio zaštitno lice, na ovu temu govorio je nedavno za medije, ali se oglasio i putem "Instagrama" i na radost brojne publike otkrio da će njegove emisije nastaviti sa redovnim emitovanjem.

- Usred sam snimanja nove sezone "Potere", a u isto vreme i u postprodukciji novih epizoda "Sasvim Prirodno", koje će se emitovati od septembra na istom programu i u isto vreme. Ja kroz svoj rad govorim i šta mislim i u šta verujem. Sada sam primoran da se na ovakav način obratim mojim gledaocima i poštovaocima moga rada. Nisam više zaposlen na RTS-u, ali se pomenute emisije koje vodim nastavljaju kao i do sada.

Tokom letnje pauze, Memedović je otkrio da su "nove epizode u nastajanju" i da spremno dočekuje novu sezonu, a svojim pratiocima na društvenim mrežama pokazao je i svoj novi radni prostor kojim je zamenio kancelariju.

Objava Jovana Memedovića
Objava Jovana Memedovićafoto: Printskrin / Instagram / jovanmemedovic

Nastavio je Jovan Memedović posle otkaza koji je dao vredno da radi i to u prirodi, pored reke gde se i najprijatnije oseća, a svoje slobodno vreme koroisti da se posveti sebi, svojoj porodici, aktivnostima u kojima uživa, ali i novim poslovnim saradnjama.

Naime, na njegovom "Instagram" profilu nedavno je osvanula reklama za jedan brend garderobe, torbi, cipela i stvari neophodnih za boravak u prirodi, a po svemu sudeći voditelj je ovo shvatio kao veoma dobru priliku, spojio lepo i korisno, pa je može se reći, postao pravi influenser.

- Ako nešto morate da radite svakodnevno, ne dozvolite da to bude samo rutina i obaveza. Neka bude uživanje. Brijanje je lepše sa prirodnom kozmetikom - napisao je na svom profilu reklamirajući brend kozmetike koja mu se dopala, a brojni fanovi podržali su njegovu odluku da prihvati sve što mu se nudi i pozdravili njegov način za dodatnu zaradu.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.