"NAŠA SEZONA NASTUPA JE ZAVRŠENA" Reper se OGLASIO nakon izlaska iz PRITVORA, ono što je rekao ŠOKIRALO JE SVE
Dragomir Despić Desingerica, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

svi detalji

"NAŠA SEZONA NASTUPA JE ZAVRŠENA" Reper se OGLASIO nakon izlaska iz PRITVORA, ono što je rekao ŠOKIRALO JE SVE

Reper Dragomir Despić Desingerica oglasio se nakon izlaska iz pritvora.

Objavljeno:

Dragomir Despić Desingerica, koji je nedavno priveden na Paliluli zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivne supstance, napustio je pritvor nakon čega se po prvi put oglasio.

Naime, kontroverzni reper je na društvenoj mreži Instagram svojim vernim pratiocima pokušao ukratko da objasni šta se desilo, ali sve detalje obećao tek kad mu se završi "godišnji odmor", jer mu nakon nastupa tokom celog leta treba pauza.

- Za sve dešavanja od danas i juče ću da se oglasim u narednom periodu jer je juče počeo moj odmor, a vidim da ga nemam. Ja nikako da se odmorim, bajo. Odmor, baho, bez telefona, nastupa i opet havarija. Nije sve kao što izgleda i što piše. Samo malo da se odmorim, pa ćemo da iznosimo papire, tako dalje i tako bliže. Nama se juče završila sezona nastupa, celo leto smo imali nastupa. Mnogo sam se davao, bio sam bolestan, polomljen, bolestan sam nastupao i jedva sam čekao da dođe jučerašnji dan i da se odmorim 10 dana kao čovek, bez tenzije i muzike. Sad nemam snage da pričam, ništa više neću pričati. Ja hoću lepo da objasnim celu situaciju, šta je bilo, kako je bilo, da li sam kažnjem i koliko sam kažem, sve redom, pa da svakome bude jasno šta se tu desilo - govorio je Desingerica putem svojih storija na društvenoj mreži Instagram.

Desingerica se oglasio nakon izlaska iz pritvora
Desingerica se oglasio nakon izlaska iz pritvorafoto: Printscreen Instagram/dragomirdespic_design

Da podsetimo, on je u BMW X6 zaustavljen na Paliluli, jer je vozio bez tablica, a tom prilikom utvrđeno je da je pozitivan na psihoaktivnu supstancu kanabis nakon čega mu je određeno zadržavanje od 12 časova.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.