OVO JE STANIJINA MAJKA: Nakon afere starlete i Asmina je NEMA NIGDE, iznenadićete se KOLIKO DOBRO IZGLEDA (FOTO)
Stanija Dobrojević, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

BAŠ JE LEPA

OVO JE STANIJINA MAJKA: Nakon afere starlete i Asmina je NEMA NIGDE, iznenadićete se KOLIKO DOBRO IZGLEDA (FOTO)

Slavica je svoju ćerku svim silama podržavala dok je učestvovala u rijalitijima i bila nebrojeno puta na meti raznih komentara i napada ali se sada nije oglašavala.

Objavljeno:

Mnogima je čudno to što se Stanijina majka Slavica nije oglasila u trenutku kada starleta prolazi kroz pravi pakao i neprestane napade da je "rasturačica brakova", te da je zavela zauzet muškarca koji je zbog nje ostavio aktuelnu učesnicu "Zadruge" s kojom ima ćerku.

Javni rat starlete Stanije Dobrojević i Aneli Ahmić, bivše partnerke starletinog dečka Asmina Durdžića ne jenjava, a razlog je upravo biznismen, a iz dana u dan međusobno iznose prljav veš.

Inače, Stanija je pre dva dana priznala da je izgubila bebu sa pomenutim Asminom, ali isto tako da za svoju vezu s njim nije smela da kaže svojoj porodici, dok se oni nisu javno oglašavali, a mnogi se pitaju šta o svemu misli njena mama Slavica, te joj svakodnevno šalju razne poruke na Instagram nalogu koji je nedavno otvorila.

Stanija Dobrojević poslednjih dana se nalazi u centru skandala
Stanija Dobrojević poslednjih dana se nalazi u centru skandalafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Slavica je svoju ćerku svim silama podržavala dok je učestvovala u rijalitijima i bila nebrojeno puta na meti raznih komentara i napada, međutim, sada po svemu sudeći nema reči za njenu ljubavnu romansu sa zauzetim biznismenom, dok je Stanija isto tako priznala da se plašila reakcije porodice s obzirom da njen izabranik druge vere.

1 / 4 Foto: printscreen/instagram/slavicadobrojevic

- Trebalo je da dođem ovde da odbranim svoju svemirksu ljubav, koja je bila na neki način i zabranjena jer je on druge vere. Meni je to predstavljalo najveći problem, jer sam ja dete iz rata, Srpkinja sam, ali malo naglašenija zbog moje sudbine, i on je to prihvatio. Onda sam i ja prihvatila njega i njegovu veru, ali sam krila od svoje porodice, nisam smela ime da mu izgovorim, odmah bi se znalo ko je i šta je... I to mi je bio najveći problem što sam ja krila od prodice, to mi je bio strah kako da ja saopštim svima, a sada je to najmanji problem - pričala je Stanija i dodala:

Stanija je priznala da prolazi kroz težak period nakon gubitka bebe
Stanija je priznala da prolazi kroz težak period nakon gubitka bebefoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Samo te prepiske koje su izašle sa ženom, za to mislim da mi je radio iza leđa. Vidi se kada je namontirano, a sada se vidi sa Instagrama njegov profi. Kada sam objavila jednu fotografiju na kojoj se vidi njegova tetovaža, neko mi je poslao: "Pitaj dečka za dete i ženu". Ja sam mislila da je to provokacija. Sve se činilo da su nekada bili zajedno, ali da je to završeno, onda ona ulazi i priča kako sam joj otela muža. I ona laže, ali sve će izaći na videlo.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.