"NE SEMEM DRUGOG DA POGLEDAM" Žena kontroverznog repera je bila u RIJALITIJU, ovako je govorila o DESINGERICI
Dragomir Despić Desingerica, Foto: Printscreen Instagram/dragomirdespic_design

ZANIMLJIVO

"NE SEMEM DRUGOG DA POGLEDAM" Žena kontroverznog repera je bila u RIJALITIJU, ovako je govorila o DESINGERICI

Ona je javnosti poznata odavno

Objavljeno: 11:13h

Kontroverzni reper Dragomir Despić Desingerica je godinama u braku sa Nevenom, koja mu je rodila naslednicu i u svemu ga podržava.

Međutim, ono što malo ko zna, jeste da je Nevena Brkljač nekada bila deo rijalitija "Hotel Maldivi" i kako se tada pisalo ona je bila u konstantnom stresu zbog svog tadašnjeg dečka Dragomira Despića, poznatijeg kao Desingerica, koji ju je čekao napolju.

Naime, kako su prenosili domaći mediji Dragomir je tada strahovao da će mu pevač i rijaliti učesnik Nenad Marinković Gastoz zavesti devojku, a koji je tada stalno potencirao da se njemu dopadaju prirodne lepotice kovrdžave kose.

Međutim, od toga nije bilo ništa, a jednom se u razgovoru Nevena izlanula i rekla Gastozu sledeće.

- Čuješ li s druge strane zida kako neko stalno prolazi motorom i turira? To je moj dečko. Tako mi stavlja do znanja da je prisutan i da ne smem drugog da gledam. Kapiraš? On ovuda prolazi i danju i noću. Čujem ga. Ne smem da pogrešim - govorila je Nevena, a Gastoz je shvatio poruku, pa se udaljio od nje.

Podsetimo, u nekoliko intervjua poznati reper je pričao koliko voli svoju suprugu. Desingerica je posebno aktivan na društvenoj mreži TikTok, gde često kači snimke sa svojom suprugom, ali i ćerkom, sa kojom se snima uz trendi audio-snimke.

I njegova supruga Nevena je aktivna na ovoj mreži, a u nastavku možete pogledati jedan od snimaka koji je podelila sa njim.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.