OVA ZAVODLJIVA PLAVUŠA JE SUPRUGA JAŠARA AHMEDOVSKOG: Decenijama su ZAJEDNO, a jedna stvar im je NAJVEĆA TUGA
Jašar Ahmedovski, Foto: M.M./ATAImages

ljubav

OVA ZAVODLJIVA PLAVUŠA JE SUPRUGA JAŠARA AHMEDOVSKOG: Decenijama su ZAJEDNO, a jedna stvar im je NAJVEĆA TUGA

Pevač je svoju najveću ljubav upoznao sa samo 18 godina

Objavljeno: 18:00h

Godine blistave karijere koje su iza poznatog pevača Jašara Ahmedovskog bile su protkane podrškom i ljubavlju, kojom ga je obasipala njegova dugogodišnja supruga Snežana Ahmedovski.

Njihova ljubavna priča nalik je onoj s filmskog platna, a Jašar ne krije da se Snežanom oženio samo zbog javnosti.Pevač je po prirodi otvoren čovek, bez zadrške priča o svom privatnom životu, a supruga mu je oduvek bila najveća podrška. Upoznali su se veoma mladi i uspeli da prođu kroz brojne izazove, i nakon četiri decenije ostali zajedno.

Jašar je suprugu Snežanu upoznao kad je imao 18 godina. Došla je s prijateljicom da ga sluša, kad je nastupao s Lepom Lukić u Beogradu. Par je bio već dvadeset godina u vezi kad su se odlučili da vezu ozvaniče.

 Par je bio već dvadeset godina u vezi kad su se odlučili da vezu ozvaniče.
Par je bio već dvadeset godina u vezi kad su se odlučili da vezu ozvaniče.foto: Antonio Ahel/ATAImages

"Moja najveća ljubav i podrška u životu je moja žena Snežana. Zajedno smo od 1982. godine, a u braku smo 20 godina. Na brak smo se odlučili jer su mediji stalno prozivali 'nevenčana supruga', ali, ako postoji ljubav, meni papir ništa ne znači. Bilo je neko slobodno vreme i rekao sam: 'Idemo da se venčamo'. Nisam pravio svadbu, jer sam toliko svadbi otpevao da mi je to dosadilo. Samo smo napravili ručak", rekao je Jašar jednom prilikom.

Jašar je suprugu Snežanu upoznao kad je imao 18 godina
Jašar je suprugu Snežanu upoznao kad je imao 18 godinafoto: Antonio Ahel/ATAImages

"Sretni smo zajedno, stalno putujemo, uživamo. Jedino što nam nedostaje su deca. Pokušavali smo, išli svuda, ali nije išlo. Nismo mogli da dobijemo dete. To nam je velika želja. Razmišljali smo i o usvajanju, ali ovde je papirologija jako komplikovana. Iskreno, nisam još odustao od te ideje. Nadam se da ćemo uspeti da usvojimo dete i da ga odgajamo. Jako sam privržen deci, posebno od svoje braće i prijatelja", dodao je on.

Pevač i supruga nikada nisu skrivali da im je to jedina neostvarena želja: "Mlad sam se oženio, bila je to velika ljubav. Zaista volim decu, trudili smo se, ali nije nam bilo suđeno. To je jedina stvar koju nisam uspeo ostvariti u životu", rekao je. Jašar je od prvog dana znao da će supruga Snežana biti njegova muza i najveća podrška. Ostvario je sjajnu karijeru, a ona ga je uvek bodrila, i u dobru i u zlu bila je uz njega.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.