GASILI SU MU CIGARE PO RUKAMA, A DOBIJAO JE I ŠAMARE: Priča o strepljenju Žarka Lauševića, glumac je IZDRŽAO SVAŠTA
Žarko Laušević, Foto: Beta/MilanObradović

UŽAS!

GASILI SU MU CIGARE PO RUKAMA, A DOBIJAO JE I ŠAMARE: Priča o strepljenju Žarka Lauševića, glumac je IZDRŽAO SVAŠTA

Žarko je otkrio da i dan danas ima ožiljke od rana

Objavljeno:

Glumac Žarko Laušević važi za jednog od naših najvećih i najtalentovanijih domaćih glumaca.

Replike iz filmova i serija u kojima je glumio ponavljaju se i dan danas, a Laušević je jednom prilikom ispričao da nikada nije želeo da fingira fizički kontakt na platnu, već da je na setu primao i prave šamare, a sve u svrhu umetnosti.

A neke ožiljke nosi i dan danas.

Svašta je trpeo zbog dobre scene
Svašta je trpeo zbog dobre scenefoto: Damir Dervišagić

- Šamar u filmu mora da bude šamar. Zato sam dobio nekoliko pravih šamara, a ne onih filmskih. Isto tako, u jednom filmu su mi gasili cigarete na dlanu. Ožiljke imam i danas, ali ih krijem burmom - priznao je Laušević svojevremeno na "Tv Prva".

Da podsetimo, glumac Žarko Laušević je pre hospitalizacije završio snimanje filma "Ruski konzul", dok mu je za seriju "Kalkanski krugovi" ostalo još nekoliko scena koje je snimio u bolnici.

Naime, Žarko Laušević i dalje leži u KBC "Bežanijska kosa" gde je primljen sredinom avgusta.

Glumac je, kako piše Informer u bolnicu primljen zbog problema sa plućima gde se i dalje nalazi i prima redovne terapije.

Primljen je u bolnicu zbog respiratornih problema
Primljen je u bolnicu zbog respiratornih problemafoto: Dragana Udovičić

Laušević je pre hospitalizacije završio snimanje filma "Ruski konzul", dok mu je za seriju "Kalkanski krugovi" ostalo nekoliko snimajućih scena.

- Producenti i cela ekipa nisu želeli da ostave nedovršen posao jer ne znaju koliko će Žarko ostati u bolnici. Predložili su mu da to malo scena koje su mu ostale za "Kalkanske krugove" snimi preko telefona sa svojim kolegom. On je rado prihvatio iako su mu doktori savetovali da se ne napreže mnogo - priča izvor za gorenavedeni list i opisuje kako je izgledalo snimanje:

- Doneli su mu telefon u bolnicu i pozvao je kolegu koji je bio na setu. U toj sceni se Lauš ne vidi već se samo čuje njegov glas. To je maksimalno koliko smo mogli da uradimo jer nismo želeli da ga previše zamaramo. Odradio je to junački. Kada su završili razgovor, njegov kolega sa kojim je obavio razgovor je podigao telefon, a cela ekipa je Žarka pozdravila gromoglasnim aplauzom. Pala je i po koja suza jer su svi to doživeli veoma emotivno.

Bonus video:

02:25

Žarko Laušević iskreno o glumi, otkrio detalje NOVE ULOGE

(Espreso/Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.