SNEŽANA ĐURIŠIĆ ZAPEVALA NA SVADBI PA GOSTE BACILA U TRANS: Otpevala HIT, a reakcija mladenaca ima da se PAMTI
Snežana Đurišić, Foto: Ana Paunković

NEVEROVATNO!

SNEŽANA ĐURIŠIĆ ZAPEVALA NA SVADBI PA GOSTE BACILA U TRANS: Otpevala HIT, a reakcija mladenaca ima da se PAMTI

Pevačica je napravila spektakl za pamćenje

Objavljeno:

I pored brojnih koncerata koje je održala ovog leta i na kojima je oborila sve rekorde posećenosti, pevačica Snežana Đurišić nastupala je i na privatnim veseljima.

Mnogim mladencima ulepšala je najvažniji dan u životu, a ekipa našeg portala došla je u posed videa sa jedne svadbe koja je bila posebno emotivna.

Mladenci su imali želju da im baš Snežana otpeva nekoliko pesama, a pevačica je u jednom restoranu u Beogradu napravila atmosferu za pamćenje.

Mladenci su imali želju da im baš ona ulepša taj važan dan
Mladenci su imali želju da im baš ona ulepša taj važan danfoto: Ana Paunković

Kada se pojavila na veselju, otpevala je hit „Lepi moj“ koji je posebno raznežio mladence, a onda je usledio niz pesama kojima je atmosferu dovela do usijanja.

Za sve prisutne goste ovo je bilo jedno predivno veče, a Snežana je jedna od pevačica koja se ne libi da peva na privantim veseljima i ponosno ističe da je srećna kada je neka porodica pozove da im ulepša najvažniji dan u životu.

1 / 2 Foto: Printscreen/instagram/snezanadjurisic

Podsetimo, pevačica se nedavno oglasila za Grand i otkrila da uskoro odlazi na mali odmor, ali i da je za jesen pripremila brojna iznenađenja za publiku.

-Mislila sam da ćemo Vanja i ja malo otputovati negde, ali zaista ovo leto je radno i ne žalim se jer toliko ljubavi koju dobijam od publike ne može se opisati. Već u septembra krećemo sa snimanjima Zvezda Granda i mašinerija kreće, a obraovaću publiku i sa novom pesmom – rekla je Sneža nedavno.

Bonus video:

01:23

SNEŽANA ĐURIŠIČ OTKRIVA KO JOJ DAJE NAJVIŠE SNAGE DA I DALJE TRAJE, a onda progovorila o KRAJU svoje pevačke karijere

(Espreso/Grand)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.