STANIJA DOBROJEVIĆ SE HITNO OGLASILA: Evo šta kaže na OPTUŽBE učesnice ELITE, svi u NEVERICI
Stanija Dobrojević, Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

AU, ČOVEČE

STANIJA DOBROJEVIĆ SE HITNO OGLASILA: Evo šta kaže na OPTUŽBE učesnice ELITE, svi u NEVERICI

"Telefon ne prestaje da mi zvoni od novinara", rekla je ona

Objavljeno: 05:01h

Nova učesnica "Elite"Aneli Ahmić tvrdi da ju je suprug prevario sa Stanijom Dobrojević, te da ju je ostavio zbog nje.

- Ja sam u šoku! Telefon ne prestaje da mi zvoni od novinara! Fanovi su poludeli na društvenim mrežama! Ja ne znam o čemu se ovde radi - rekla je Stanija i dodala:

- Mogu samo da kažem da moj dečko nikada nije bio oženjen i da je ovo neka velika prevara i laž - dodala je Stanija za "Blic", ali nije otkrila da li su laž informacije o njenom partneru i Aneli.

Oglasila se hitno Stanija Dobrojević
Oglasila se hitno Stanija Dobrojevićfoto: Printscreen/Instagram/stanijadobrojevic

- Muž me je pre mesec dana prevario posle tri godine braka. Ja sam iz Dubrovnika. Prevario me je sa Stanijom Dobrojević. Ja sam vrlo hrabra. On nije ni "m" od milionera, svi žive kao podstanari. Imali smo odnos, prvi naš odnos i ostala sam trudna... Ćerkica sad ima dve i po godine, ćerkica mi je suze brisala sa očiju zbog svega što sam doživela od muža. Rekao mi je samo da se zaljubio i da ide u Ameriku kod nje. Stavio je slovo "S" na stori i tri tačkice. Onda mi je rekao da ide kod nje, pakao mi je bio. On je otišao... Eto, šta sam sve prošla. Trenutno su u Crnoj Gori. Austrijski mediji su baš danas objavili da je prevarant, da je državu prevario, beži u Majami. Dug je period od 10 meseci, ostaću do kraja. On je prevarant! Staniji bih poručila da ga iskoristi još malo, jer uskoro neće imati ništa, neće mu ostati ništa! Šta ih je spojilo? Pa, keš, keš ih je spojio.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.