KARAĐORĐE SUBOTIĆ OSUĐEN NA TRI MESECA ZATVORA: Oglasila se i Ljuba Pantović, pa PORUČILA SAMO JEDNO
Karađorđe Subotić, Foto: Damir Dervišagić

svi detalji

KARAĐORĐE SUBOTIĆ OSUĐEN NA TRI MESECA ZATVORA: Oglasila se i Ljuba Pantović, pa PORUČILA SAMO JEDNO

Karađorđe Subotić osuđen na zatvor.

Objavljeno:

Ljuba Pantović dobila je na sudu bivšeg supruga Karađorđa Subotića, nakon što ga je tužila zbog njegove izjave da je ona podvodila sopstvenu ćerku, pišu domaći mediji.

Kako dalje pišu domaći mediji, Subotiću je presuđeno još pre nekoliko godina i kazna je bila u vidu novčanog iznosa, međutim, on je navodno izbegavao da plati kaznu, pa ga je bivša krivično gonila i Karađorđe je sada osuđen na tri meseca zatvora i godinu dana uslovno, navodi "Kurir".

- Ljuba nije odustajala. Gonila ga je do poslednjeg dana. Želela je slučaj da istera do kraja i da se utvrdi istina. To je trajalo. Karađorđe je izbegavao suđenje. Ona je istražila slučaj i podnela podnesak. Iznela je osnovanu sumnju da mu školski drugari iz policije pomažu oko dajava kad ne treba da bude kod kuće kako bi izbegao suđenje sa njom. To je čak i javno rekla - priča izvor dobro za domaće medije.

Oglasila se Ljuba Pantović nakon što je Karađorđe Subotić osuđen
Oglasila se Ljuba Pantović nakon što je Karađorđe Subotić osuđenfoto: Emilija Jovanović

- Nadam se da će Karađorđe konačno da nauči da ne može da laže, a još više se nadam da će za ovih godinu dana napraviti neki problem i da će otići u zatvor - rekla je Ljuba Pantović.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.