OGLASILA SE TAMARA MILUTINOVIĆ TIK PRED POROĐAJ: Otkrila IME za ćerku, pa poručila SAMO JEDNO
Tamara Milutinović, Foto: Nemanja Nikolić

LEPE VESTI

OGLASILA SE TAMARA MILUTINOVIĆ TIK PRED POROĐAJ: Otkrila IME za ćerku, pa poručila SAMO JEDNO

"Eto tako, stigli smo do kraja... Kraja, ali i najlepšeg početka..." započela je Tamara

Objavljeno: 21:18h

Pevačica Tamara Milutinović je na pragu porođaja. Naime, ona je podelila sa pratiocima na Instagramu niz fotografija koje su obeležile njenu trudnoću i najavila dolazak devojčice kojoj će dati ime Emilija.

Naime, ako je suditi prema objavi na Instagramu, beba stiže u nekoliko narednih sati, a budući mama i tata su nestrpljivi da je sačekaju.

- Eto tako, stigli smo do kraja... Kraja, ali i najlepšeg početka... Možda neću osećati više one najlepše „leptiriće” u stomaku, ali ćemo ti ih tata i ja na dlanu donositi celoga života. Emili... Čudo naše - napisala je Tamara uz niz fotografija na kojima sa trudničkim stomakom.

Podsetimo, sve je spremno za dolazak devojčice, a budući mama i tata su već opremili kutak za bebu. Pevačica je nedavno priznala da je tokom trudnoće imala promene raspoloženja.

- Imam promene raspoloženja, ali to sve kratko traje, normalno je. Prestala da radim u četvrtom mesecu, imala sam puno zakazanih nastupa, koji su bili daleko, rekli su mi doktori da nije pametno. Dosta sam radila, treba da uživam u ovom periodu i da dam sve od sebe da plod bude što zdraviji - zaključila je ona u maju.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.