TOP 6 SRPSKIH UDAVAČA: One su osvojile srca milijardera! (FOTO)
Foto: Profimedia, Printscreen/Instagram

kako li im je pošlo za rukom?

TOP 6 SRPSKIH UDAVAČA: One su osvojile srca milijardera! (FOTO)

Ove naše lepotice osvojile su srca najbogatijih svetskih milijardera i postale teške više milijardi dolara
Objavljeno:

Mnogobrojnim srpskim lepoticama pošlo je za rukom da osvoje srca svetskih milijardera zbog čega su se uvrstile u najbogatije Srpkinje.

Sandra Meljničenko

Bivša Modelsica danas je supruga jednog od najbogatijih muškaraca sveta, ruskog biznismena Andreja Meljničenka. Sandra je čoveka svog života upoznala pre nekoliko godina, a bogati Rus je ubrzo zaprosio modelsicu.

Pre četiri godine su dobili ćerkicu Taru, a nedavno su dobili i sina, čije ime još nije poznato javnosti. Vrednost bogatstva koje će njihova deca jednog dana naslediti iznosi devet milijardi dolara. Bogati par poseduje kuće u gotovo svim delovima sveta, a skoro su vrata svog doma u Londonu otvorili za magazin Stori. Meljničenkovi u svom vlasništvu imaju i stan u Moskvi, vredan 25 miliona dolara, u novoj Trampovoj zgradi. Ruski biznismen je ove godine rešio da proda svoju jahtu za "samo" 300 miliona dolara, jer je kupio novu i veću.

foto: Profimedia

Ivana Berendika

Još jedna članica grupe Models Ivana Berendika se udala veoma dobro. U pitanju je američki biznismen Tomas Jermoluk, jedan je od investitora u "Gugl" kompaniji.

Njih dvoje žive u Njujorku, a vrednost imovine se procenjuje na više od 100 miliona dolara. Tomas je svojoj supruzi jednom prilikom poklonio mobilni telefon optočen dijamantima, vredan pola miliona evra. Pre udaje, Ivana je bila uspešna u modelingu i šoubiznisu, a sada je dizajnerka nakita. Ovaj par je pre nekoliko meseci dobio prinovu, i to blizance, dečaka i devojčicu.

foto: instagram/armedelamour

Jelena bin Drai

Jelena Jakovljević, manekenka i bivša mis Jugoslavije, svoju karijeru modela u Ujedinjenim Arapskim Emiratima krunisala je udajom za šeika Sida bin Draija. Porodična kompanija ovog šeika "Bin drai enterprajzis" vredi nekoliko milijardi dolara, a Jelena je vlasnica lanca salona lepote i luksuznog hotela "Park plejs".

Davne 2003. godine upoznala je Saida, a njihovo bogatstvo se procenjuje na dve milijarde dolara. Njegov otac je bio premijer i glavni za pravosuđe Emirata više od 40 godina, a njegova baka je bila udata za princa od Šarže, pa tako Said ima porodične veze i sa kraljevskom porodicom. Udajom je promenila veru, majka je troje dece, mužu je jedina žena na šta je veoma ponosna, jer on po islamskom obicaju ima pravo na više žena.

foto: Printskrin/Instagram/jelena_j_bin_drai1

Anika Božić

Srpska manekenka Anika Božić udala se pre tri godine za palestinskog biznismena Jusufa al Saraža. Njih dvoje su se venčali u Atini i imaju jednogodišnjeg sina.

Pre nego što se udala, Anika je imala uspešnu karijeru, živela je u Kairu i Londonu. Par živi na relaciji između Pariza i Kaira, ali plavokosa manekenka često dolazi u Beograd, koji smatra rodnim gradom. Iako je zovu arapskom princezom, Anika ne voli da je tako oslovljavaju jer njen muž nije princ.

Celebrating my B-day with @fmbmjewelry ✨????✨????✨????✨ #FMBM #diamondsareforever

A post shared by anika_bozic (@anika_bozic) on

Ivana Božilović

Rođena Beograđanka sasvim mala se sa roditeljima preselila u Čikago gde je i odrasla. Bavila se glumom i modelingom, a imala je sreće da se uda za Endrua Fajerstona, praunuka osnivača istoimene kompanije za proizvodnju guma.

Bogati par je 2009. godine dobio sina Adama Bruksa, a dve godine kasnije i ćerku Anju Jasmin. Endrju je vlasnik restorana u San Dijegu i generalni menadžer porodične vinarije.

foto: Profimedia

Marija Karan

Srpska glumica se udala za holivudskog producenta Džoela Lubina s kojim živi u luksuznoj vili u Los Anđelesu.

Marija je Džoelu sudbonosno da rekla 2014. godine i imaju sina Marka Lea, a njen suprug je tada za svoju dragu rezervisao apartman u jednoj od najprestižnih klinika u Los Anđelesu, gde su se porodile i Penelope Kruz, Mila Jovović i Hale Beri. Glumica je često u društvu svetske elite, te je sa suprugom prisustvovala i dodeli Emija i Oskara.

foto: Printscreen/Instagram/marakaran

(Espreso.co.rs/ Izvor: Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.