OGLASILO SE TUŽILAŠTVO! Pevaču koji je USMRTIO pešaka ODREĐENA SUDBINA: Neće biti PRITVOREN
Mahir Petrović, Foto: prentscreen/youtube/Zvezde Granda

JEZIVO!

OGLASILO SE TUŽILAŠTVO! Pevaču koji je USMRTIO pešaka ODREĐENA SUDBINA: Neće biti PRITVOREN

On ga je usmrtio i pobegao sa mesta nesreće

Objavljeno: 12:19h

Pevač Mahir Petrović, učesnik "Zvezda Granda", koji je osumnjičen da je 31. jula u Gornjem Vakufu, "audijem" usmrtio pešaka i pobegao s mesta nesreće, neće biti pritvoren.

On će se zajedno s ocem Irfanom, koji mu je pomogao u uklanjanju tragova, braniti sa slobode, potvrđeno je za portal "Avaza" iz Tužilaštva Srednjobosanskog kantona.

Naime, u odgovoru Tužilaštva SBK navedeno je da se istraga provodi, te da nije bilo neophodno predlagati ovu meru zadržavanja u pritvoru.

Tužilaštvo ga tereti za ozbiljno krivično delo
Tužilaštvo ga tereti za ozbiljno krivično delofoto: prentscreen/youtube/Zvezde Granda

- Tužilaštvo provodi istragu protiv M.P. zbog krivičnog dela teška krivična dela protiv sigurnosti javnog prometa i neukazivanje pomoći osobi povređenoj u saobraćajnoj nesreći, dok se I.P. tereti za krivično delo pomoć učiniocu poslije učinjenog krivičnog dela.

- Tužilaštvo je u saradnji s policijom obezbedilo dokaze, te ocenilo da nije neophodno predlagati meru pritvora. Inače, stav je sudske prakse da je ovo restriktivna mera i primenjuje se samo u situacijama koje su propisane Zakonom o krivičnom postupku Federacije Bosne i Hercegovine - odgovoreno je za "Avaz" iz Tužilaštva SBK.

Jeziva stvar se dogodila
Jeziva stvar se dogodilafoto: prentscreen/youtube/Zvezde Granda

Podsećamo, 31. jula 2023. godine u PS Gornji Vakuf - Uskoplje je prijavljeno da se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je smrtno stradao pešak J.B., dok je vozač putničkog motornog vozila pobegao s mesta nesreće.

- Operativnim radom na terenu policijski službenici PU Bugojno su došli do saznanja da je osumnjičeni za izvršenje predmetog krivičnog dela M.P., rođen 1997. godine, iz Gornji Vakuf-Uskoplja, koji je u trenutku saobraćajne nesreće upravljao putničkim motornim vozilom marke Audi, dok je za krivično delo pomoć počinitelju posle učinjenog krivičnog dela osumnjičen I.P., rođen 1972. godine, iz Gornji Vakuf-Uskoplja - navodi se u saopštenju MUP-a SBK.

Bonus video:

03:13

ZVEZDA GRANDA OŠTRO O KOLEGAMA: SAMI SU KRIVI ŠTO SU DOBILI FLAŠU U GLAVU?! Pevaju o 3 STVARI koje izazivaju nasilje i koje su LAŽ

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.