DA LI SE SEĆATE PRVE VODITELJKE ZVEZDA GRANDA? Po njoj je osmišljena i "kletva", evo gde je danas i kako IZGLEDA
Ines Gavrilović, Foto: Print Screen Youtube/Stefa11

IZNENADIĆETE SE

DA LI SE SEĆATE PRVE VODITELJKE ZVEZDA GRANDA? Po njoj je osmišljena i "kletva", evo gde je danas i kako IZGLEDA

Postala je majka, a mnogi se sećaju njenih razgovora sa gostima u emisijama, koji nisu mogli da dođu do reči od nje

Objavljeno:

Ines Gavrilović je bila voditeljka emisije "Nedeljno popodne" kada je publika veoma zavolela. Iako je pričala veoma brzo, do te mere da je pravila lapsuse, Ines su svi zbog toga još više voleli i jedva čekali emisiju koliko zbog gostiju koje je dovodila toliko i zbog nje same.

Upravo zbog Ines Gavrilović i njenih lapsusa i brzog govora jedno vreme je kružila "kletva": "Dabogda dolazio do reči kao gosti kod Ines Gavrilović".

Ipak, emisiju koju je vodila gledaoci nisu propuštali, a kasnije je postala i voditeljka "Zvezda Granda".

U jednom trenutku Ines je odlučila da se potpuno povuče sa malih ekrana i posveti porodici te je tako jednom prilikom izjavila:

- Nemam želju da se o meni piše.

I dok se bavila javnim poslom Ines se nije mnogo pojavljivala u medijima.

- Ni dok sam radila i kada je trebalo da steknem publiku, nisam to volela, a sad mi to najmanje treba. U drugoj sam priči, totalno. Borila sam se da slava ode što pre. Ako baš rešim da se vratim tom poslu, onda ću davati izjave, slikaću se, sama, u kuhinji, s cipelama... Pokušavam da sačuvam sebe za posao koji nije javan - ispričala je Ines.

Kada je odlučila da se povuče sa malih ekrana, iako su njene emisije bile veoma gledane, Ines se potpuno posvetila porodici. 2014. godine rodila je ćerku, a kako se može videti na društvenim mrežama uglavnom deli fotografije svoje mezimice i prirode u kojoj često uživa.

Ove popularne voditeljke sećaju se mnogi, a dobro je pamte i nekadašnji takmičari šoua "Zvezde Granda" pa je tako jednom prilikom Slavica Ćukteraš izjavila:

- Kako se ne sećam Ines, ona je bila jedno divno stvorenje i to ne kažem zato što sam joj ja bila favorit (smeh). Zaista vam kažem, ona je uvek bila nasmejana, ali ne lažno, za kamere, nego iskreno i od srca.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.