URNEBESNA FOTOGRAFIJA SE ŠIRI INTERNETOM! Natašu Bekvalac POVEZALI sa ovim OŽENJENIM DASOM, a tek da vidite KAKO
Nataša Bekvalac, Foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ

OVO JE HIT

URNEBESNA FOTOGRAFIJA SE ŠIRI INTERNETOM! Natašu Bekvalac POVEZALI sa ovim OŽENJENIM DASOM, a tek da vidite KAKO

Ovo je postalo neverovatno

Objavljeno:

Folker Darko Lazić je u rodnom Brestaču stao na ludi kamen i oženio svoju nevestu Katarinu. Darko se pre odlaska po mladu našalio na svoj račun i osvrnuo na komentare na društvenim mrežama.

- Ovo je auto od našeg prijatelja, razmišljali smo o kočijama, oldtajmeru, ali mora malom drugačije. Ja ću voziti, naravno, smem da vozim... Ovaj put sam obukao odelo, ne idem na sudar, idem da se venčam - našalio se Lazić.

Ovi komentari su nastali zbog udesa koji je nedavno izazvao, a za koji je danas osuđen, a Darko je zbog svadbe ponovo postao viralan na društvenim mrežama.

Slika govori više od 1000 reči
Slika govori više od 1000 rečifoto: printscreen/twiteer/CopezziP

-Korisnici raznih društvenih mreža su se šalili na njegov račun, te se zapitali koji put se ženi. Neki su ga nazvali i muška Nataša Bekvalac. Tako je jedan korisnik objavio sliku Nataše i Darka i nazvao je "7 razvoda i 8 brakova na jednoj slici".

Korisnici Tvitera su bili posebno maštoviti, pa je tako nastao niz šala na Darkov račun. "Koji put se Darko Lazić ženi?", "Darko Lazić je kanda muška Nataša Bekvalac, svadba, svadba, svadba", "Mrtva trka da li Darko Lazić ima više brakova ili saobraćajnih prestupa", "Evo ide nevesta, prelepa je zaista... Darko Lazić: Gde?!", "Darko Lazić neće stati dok sve žene ne oženi", "Hvala Bogu pa mi Darko Lazić nije rođak, radio bih samo njegove svadbe", "Ne budi škrtica, ženi se kao Darko Lazić", "Ako nikoga ne pronađem za brak, znam da je Darko Lazić uvek tu", samo su neki od komentara na ovoj društvenoj mreži.

Bonus video:

06:01

Darko Lazić -konačno se osećam kao oženjen čovek

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.