ANA BEKUTA SE PREDALA ZVEZDAMA? Pevačica sluša samo svog ASTROLOGA, a sve je KRENULO ZBOG OVOGA
Ana Bekuta, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

da li je moguće?

ANA BEKUTA SE PREDALA ZVEZDAMA? Pevačica sluša samo svog ASTROLOGA, a sve je KRENULO ZBOG OVOGA

Pevačica veruje zvezdama, astrologiji i numerologiji

Objavljeno:

Ana Bekuta u poslednje vreme postala je zavisna od astrologije!

Kako Kurir saznaje od dobroobaveštenog izvora, posle smrti svog dugogodišnjeg partnera Milutina Mrke Mrkonjića, Ana apsolutno ništa više ne radi bez konsultacija sa svojim ličnim astrologom, numerologom i raznim instruktorima.

- Oduvek je Ana čitala horoskop i interesovale su je te stvari. Ali, u poslednje vreme bukvalno za sve pita svog astrologa, numerologa i instruktore koji se bave tim stvarima. Za sve čeka period kada su joj zvezde i brojevi naklonjeni. Tako je i spot za svoju poslednju pesmu, koji je snimila još zimus, objavila tek krajem juna. Svi su pitali šta je toliko čekala, a to je glavni razlog. Njeni konsultanti su joj rekli da je ceo taj period od nekoliko meseci jako loš za bilo kakve novine u poslovnom smislu i da je bolje da sačeka kraj juna. Ona ih je poslušala i uopšte se zbog toga nije pokajala - završava naš izvor.

Često sluša svog astrologa
Često sluša svog astrologafoto: Damir Dervišagić

Bekuta je jednom prilikom ispričala da veruje zvezdama, i da joj je njen astrolog otkrio da će se baviti pevanjem dok je živa.

- To meni kaže moja astrologica, kako nema šanse da ja idem u penziju. Kaže da ću ja, kao i Saša Popović, raditi dok sam živa. Ne konsultujem se sa njom oko baš svega, ali oko krupnih stvari da. Kada da mi izađe album, kada da pravim koncert, kada da snimam, šta su loši aspekti za mene, kada ne treba da vozim auto pa da se pripazim i tako. Meni ti saveti uvek koriste i vrlo su mi značajni - ispričala je Ana jednom za "Grand".

Bonus video:

01:19

JOŠ JE TEŠKO BEZ MRKE! Ana Bekuta nije smogla snage da priča o svom preminulom partneru: EVO KAKO ĆE DOČEKATI NOVU GODINU

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.