NEVEROVATNA LJUBAVNA PRIČA VODITELJKE SLAGALICE: Muža UPOZNALA nasred ULICE, zbog jednog je PREPRAKALA
Voditeljka, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ljubav

NEVEROVATNA LJUBAVNA PRIČA VODITELJKE SLAGALICE: Muža UPOZNALA nasred ULICE, zbog jednog je PREPRAKALA

Kristina je jednom prilikom govorila o prvom susretu sa svojim suprugom

Objavljeno: 08:11h

Voditeljka "Slagalice" Kristina Radenković je već godinama u ljubavi sa advokatom Nikolom Radojevićem, kog je upoznala sasvim slučajno, kad se najmanje nadala.

Naime, u jednoj šetnji 2014. godine Kristina Radenković je upoznala čoveka svog života, ni ne sluteći da će se to dogoditi nasred ulice.

- Nikola i ja smo se upoznali sasvim slučajno, i to na ulici dok je on tražio izgubljenog psa, a ja sam šetala svoje dve kuce. U momentu kada je moj pas izleteo na put jureći mačku, zamalo ga je udario auto. Nikola ga je uhvatio, prišao mi, dao mi ga i tada me pitao da li sam videla njegovog psa. Kako sam jako slaba na životinje, dala sam se u akciju da mu pomognem. Razletela sam se tada po kraju da ga nađem. Kada sam ga tokom traženja srela još jednom, dao mi je svoju vizitkartu, a ostalo je istorija - ispričala je jednom prilikom voditeljka za medije.

Kako je otkrila, na početku veze je veoma teško podnosila razdvojenost od Nikole i često je plakala.

- Moram vam priznati da je bilo jako čudno. Svaki naš susret bio je ljubav na prvi, drugi, treći pogled. Kad se samo setim da sam prvih nekoliko meseci i plakala ako jedno od nas dvoje ode negde na dva ili tri dana... Nisam podnosila razdvojenost - iskrena je bila Kristina.

Dve godine nakon što su otpočeli vezu, 2016, rodila im se ćerka Tara, a tri godine kasnije dobili su i sina Rogana.

Kristina i Nikola su vereni, ali još uvek nisu otišli pred oltar, niti im se sa venčanjem žuri.

- Nikola i ja nismo u braku, ali možda smo više u braku nego drugi. Ja i moj partner - nadam se doživotni, stvarno se mnogo volimo. I podrška mi je, i prijatelj... Što bi moja majka rekla, da sam ga svećom tražila, ne bih ga našla - rekla je voditeljka nedavno za magazin "Lena".

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.